Stadionul Arcul de Triumf EURO 2020 Stadioane EURO 2020 Rugby

Primul stadion din Bucuresti la care se vor demara lucrarile de modernizare: unda verde data astazi. Arena a fost inclusa in dosarul pentru EURO 2020

FC Zurich - Steaua, in direct la ProTV, joi seara, de la 22:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2016, 17:01
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2016, 17:17

Romania si-a asumat, in momentul in care si-a depus candidatura pentru gazduirea unor meciuri de la EURO 2020, modernizarea mai multor stadioane, chiar daca singurul pe care se vor juca meciuri va fi National Arena.

Pe langa National Arena, capitala va trebui sa aiba alte stadioane la standarde inalte, precum si sa beneficieze de o infrastructura a transportului public mult mai buna.

Cateva dintre arenele care ar urma sa fie modernizate inaintea EURO urmeaza astfel sa fie: Ghencea, Stefan cel Mare si Giulesti. De asemenea, stadionul de rugby Arcul de Triumf se afla pe aceasta lista.

Ultimul pe lista, stadionul Arcul de Triumf este insa primul care va intra in renovare.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat astazi in unanimitate proiectul privind modernizarea aceste arene. Stadionul va avea o capacitate mai mare, precum si un centru pentru cazare si un centru pentru intretinerea sportivilor. Tribunele vor fi acoperite.

"Noile constructii vor avea un regim de inaltime cuprins intre minimum sapte metri si maximum 18 metri, potrivit regulamentului local de urbanism. Se aproba documentatia de urbanism Modificare PUZ - Bulevardul Marasti nr. 18-20 (fost nr.26) Sector 1, in conformitate cu anexele, potrivit hotararii CGMB", se arata in comunicat.

Stadionul Arcul de Triumf are in prezent 3.500 de locuri. 

Un proiect propus in 2015 prevedea marirea capacitatii arenei la 8.500 locuri.

FOTO: Flycams.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!