Cupa Mondiala de Rugby FOTO Franta imagin cupa mondiala rugby 2023 Rugby

GALERIE FOTO Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța

Competiția din Franța se încheie pe 28 octombrie. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 21:40
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 22:06

Cupa Mondială de rugby din Franța, la care e prezentă și România, naște imagini senzaționale și pe teren, dar și în tribune. Sportul care devine din ce în ce mai popular pe toate meridianele atrage sponsori uriași în campionatele puternice ale lumii, iar o ediție a Cupei Mondiale reprezintă un adevărat pol de interes nu doar pentru fanii sportului cu balonul oval, ci și pentru toți pasionații de sport și de spectacol. 

Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța

În Franța, marile națiuni ale lumii sunt susținute de mii de suporteri care și-au programat șederea pe timpul Cupei Mondiale cu peste un an înainte. În Franța, în orașele care găzduiesc meciurile din cele patru grupe - România e în Grupa B, pe ultimul loc -, prețurile au crescut enorm la hoteluri, dar și în restaurante. 

Pe stadioane, după două săptămâni de competiție, fotoreporterii agențiilor de presă au surprins cadre care reflectă fără cusur atașamentul unor fani pentru naționala pe care o iubesc. Pentru publicul larg, înfruntările din teren, ciocnirile dintre coloșii din rugby, reprezintă un lucru inedit, însă pentru cunoscători sunt cadre obișnuite între sportivii cu brațe de oțel, care-și întrețin pasiunea pentru sportul cu balonul oval încă din copilărie. 

În galeria foto atașată puteți vedea mai multe imagini emblematice de la Cupa Mondială de rugby. România va juca al treilea meci din Grupa B sâmbătă, de la 22:00, la Lille, contra reprezentativei Scoției. În prima partidă, jucătorii conduși de selecționerul Eugen Apjok au cedat în fața Irlandei, scor 8-72, iar în a doua confruntare au fost răpuși de campioana en-titre, Africa de Sud, scor 0-76.

Sursă foto: Imago

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!