Pronosticuri Sportive

Petrea + Becali, duo de titlu? Ponturi pentru FCSB – UTA Arad, meciul zilei în Liga 1. (P)

FCSB pare singura trupă care poate să oprească CFR-ul din a câștiga un nou titlu. Echipa are un ritm de joc susținut, a scăpat de accidentări, iar moralul este la cote maxime. UTA speră la play-off, așadar nu va fi o victimă atât de sigură. Pronosticul pentru acest meci provine din oferta de azi a casei de pariuri Superbet.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 11:00
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 12:22

FCSB, favorită la titlu?

FCSB este la 8 puncte de CFR Cluj, așadar statutul de favorită la titlu poate să pară fantezist. Însă, există câteva semne pozitive pentru roș-albaștri: FCSB a scăpat deja de două meciuri foarte complicate, venind după victorii 3-1 cu Botoșani și 3-2 la Universitatea Craiova. Are meciul direct cu CFR pe teren propriu, iar apoi urmează înjumătățirea punctelor.

În plus, trupa lui Becali este, de departe, cea mai în formă echipă din Liga 1, venind după 11 meciuri fără eșec.

Astfel, fanii FCSB pot să se gândească din ce în ce mai realist la titlu.

Există și unele lucruri negative. Încă nu se știe impactul pe care îl va avea schimbarea lui Edi Iordănescu. Este posibil ca rezultatele actuale să vină pe baza muncii sale, iar în timp nivelul echipei să scadă.

În plus, există variabila Becali, patronul echipei putând să se implice oricând în viața sportivă și să deregleze anumite mecanisme.

Până acum, multe nu i se pot reproșa, FCSB jucând bine la Craiova și câștigând (3-2), pe un teren extrem de complicat.

UTA, scădere de turație.

UTA se află pe locul 9. Distanța până la locul 3, ocupat de FC Voluntari, este de doar 4 puncte, așadar arădenii se pot gândi serios la un loc de play-off.

Există multe semne pozitive în ceea ce îi privește. Pe teren propriu sunt ajutați de o galerie incredibilă, iar în deplasare se apară foarte exact.

De fapt, UTA are o singură înfrângere în deplasare tot sezonul, primind doar 4 goluri în 8 partide. Forma oaspeților este însă modestă. Arădenii au 4 meciuri fără victorie, concomitent având 4 meciuri fără gol marcat.

În ultima etapă au pierdut 0-1 acasă cu FC Argeș, ratând multe ocazii mari de a înscrie. Astfel, moralul lor va fi antitetic celui al gazdelor, iar acest lucru poate să fie factorul decisiv.

FCSB vine după o serie incredibilă, însă tot nu își permite pași greșiți. În ultimele 2 partide a marcat de fiecare dată 3 goluri, iar această efervescență ofensivă este posibil să o vedem și astăzi.

UTA vine după 4 meciuri fără victorie și 4 meciuri fără gol marcat. Aceste date ne duc spre un pariu pe victoria FCSB, cota oferită de Unibet fiind de 1.73.

Juventus Torino, la un pas de retrogradare?

Juventus Torino este pe locul 7 în Serie A, unul rușinos dacă ne raportăm la istoria sa. Problemele torinezilor sunt însă mult mai mari.

În cursul săptămânii, birourile lui Juventus au fost percheziționate de poliția financiară. Președintele clubului, Agnelli, plus vicepreședintele Pavel Nedved, sunt anchetați pentru fraudă, totul fiind legat de o serie de transferuri suspecte.

Dacă vor fi găsiți vinovați, Juventus riscă o serie de sancțiuni: de la o simplă amendă, depunctare, și până la retrogradarea din Serie A.

Până atunci, Juve trebuie să se concentreze pe fotbal și pe campionat. Echipa a câștigat la mijlocul săptămânii 2-0 la Salernitana, iar acum alte 3 puncte sunt vitale.

Genoa, fără victorie de 12 etape.

Genoa este una dintre cele mai slabe echipe din Seria A. Oaspeții de astăzi au doar o victorie în 15 etape, fiind serios amenințați cu retrogradarea.

În ultimele meciuri cu oponente de top, Genoa a pierdut clar (0-2 cu Roma, 0-3 cu Milan), iar un deznodământ similar este probabil și acum.

Pariul merge pe Juventus -1 handicap asiatic, cota fiind de 1.42. Aceasta poate să fie jucată într-un combo, biletul zilei putând să mai conțină victorie Tottenham (1 solist) în partida cu Norwich.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies