Câinii barajului. Pariu în cotă 1.78 pentru Gaz Metan Mediaș - Dinamo București (P) 

Pronosticuri Sportive
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:17
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:17

Gaz Metan Mediaș a ajuns la borna 25 în clasament, însă cu minus. Dinamo nu mai poate scăpa de baraj, aceste partide rămase fiind un antrenament cu public. Câte goluri vedem?

 

Pariu fără risc de 300 lei? Click aici pentru a profita de pachetul de bun venit Unibet!

Gazul nimănui

În mod normal, Gaz Metan Mediaș era o echipă de mijlocul clasamentului, fără prea mari emoții în ceea ce privește retrogradarea. Proasta gestiune a clubului a dus la un dezastru financiar, care, implicit, s-a transformat într-o catastrofă sportivă.

Gaz Metan este deja retrogradată, urmând un posibil faliment. Echipa nu mai contează în Liga 1, fiind depunctată aproape în fiecare săptămână și ajungând la un record de – 25 de puncte.

Toți fotbaliștii de bază au plecat, unii chiar la adversara de astăzi, iar pe teren sunt tineri dornici de afirmare. Însă, fără o bază financiară, sub apăsarea unui viitor incert, fără obiectiv, este greu și pentru aceștia să rămână motivați.

Rezultatul? 11 înfrângeri consecutive. În play-out au marcat doar 1 gol, în schimb primind 21!, o medie de peste 4 pe meci.

Etapa trecută a fost un dezastru complet, 0-8 pe “Giulești” cu Rapid, partidă care scoate în relief lipsurile și deznădăjduirea.

 

Dinamo se îndreaptă molatic spre baraj

Dinamo are un sezon groaznic, însă dezastrul este atenuat de catastrofele numite Mediaș și Clinceni. Chiar și așa, “câinii roșii” nu mai pot evita barajul, având 12 puncte sub CS Mioveni, cu doar 4 etape înainte de final.

În aceste condiții, partidele rămase sunt antrenamente cu public.

Trupa bucureșteană trebuie să se teamă serios de acel duel pentru rămânerea în prima ligă, deoarece oponenta o să fie o echipă valoroasă, Hermannstadt sau U Cluj.

Jocul lui Dinamo nu promite nimic pozitiv. La un moment dat, speranțe existau. Băieții lui Uhrin remizaseră 0-0 cu Sepsi, câștigaseră 2-0 la Chindia, dând naștere unui entuziasm puțin himeric.

A urmat înfrângerea dramatică cu FC U Craiova 1947, cu un gol primit în prelungiri, care a năruit multe vise.

Etapa trecută, într-un meci “must win”, Dinamo s-a înclinat încă o dată, 0-2 la Mioveni, pecetluindu-și soarta.

Evident, astăzi este uriașă favorită și probabil se va impune. Însă este prea puțin și prea târziu.

Ținând cont de starea deplorabilă în care se află Gaz Metan Mediaș, trebuie să pariem pe oaspeți. Dinamo -1 handicap asiatic la pauză are o cotă de 1.78, destul de interesantă. Este greu de crezut că Dinamo nu o să conducă după 45 de minute, iar dacă diferența este de doar un gol, primim banii înapoi.

 

Academica Clinceni – CS Mioveni, miză doar pentru oaspeți

Academica Clinceni este deja retrogradată, fiind sugrumată de problemele financiare. A fost depunctată, și-a pierdut o parte din jucători, în plus fiind în imposibilitatea de a primi licență. În vară, este posibil să urmeze falimentul, lucru neașteptat dacă ne uităm cu un an în urmă.

Pe vremea aceea, Clinceni era în play-off, una dintre cele mai bune echipe din Liga 1.

Momentan, situația este antitetică, iar rezultatele sunt pe măsură: 6 înfrângeri consecutive. În play-out au marcat 0 (zero) goluri și au primit 17, lucru care ne scutește de mai multe comentarii.

CS Mioveni este într-o luptă ascuțită pentru evitarea locului de baraj. Momentan, echipa oaspete are doar 3 puncte peste Chindia Târgoviște, așadar orice deznodământ este posibil. Iar programul este infernal, urmând Botoșani, UTA și Rapid, echipele care se luptă pentru primul loc.

Astfel, meciul de astăzi devine un punct critic în sezon.

Forma argeșenilor este bună. Vin după 4 etape fără înfrângere, trei dintre acestea fiind victorii: 1-0 cu Chindia, 2-1 la Gaz Metan și 2-0 cu Dinamo.

Chiar și la FC U Craiova 1948 au avut șanse la toate cele 3 puncte, fiind egalați pe final.

În aceste condiții, singurul pariu logic este unul pe oaspeți. "CS Mioveni conduce la pauză" are o cotă bună, de 1.70, care poate să fie jucată într-un combo de tipul Biletul Zilei fotbal, proiect pe care îl găsiți zilnic pe PariuriX!

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!