Serialul Clanul a revenit la PRO TV! Primele două episoade pot fi vizionate pe VOYO

clanul Pro TV Voyo Promo
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 12:52
Data actualizarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 12:55

Luni, 11 septembrie, românii au putut urmări la PRO TV primul episod al serialului Clanul, disponibil acum și pe VOYO.

În plus, abonații VOYO au posibilitatea de a vedea episodul doi în avans. Serialul „Clanul” poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:30, la PRO TV și cu o săptămână înainte pe VOYO.

Intriga din "Clanul" se dezvoltă spectaculos în noul sezon. Acest capitol al poveștii aduce în scenă personaje noi și alianțe inedite care vor revoluționa întregul joc și vor pune la încercare fidelitățile deja existente. Cine va renunța la promisiuni? Cine va rămâne credincios? Răspunsurile se află în mâinile spectatorilor, iar fiecare episod le va oferi ocazia să decidă singuri.

Hanganu: „E personajul cel mai încercat de greutăți!”

În sezonul nou, atât Tudor, cât și celelalte personaje cunosc schimbări neașteptate. De la conducătorii clanului până la figurile secundare, fiecare explorează propria cale în căutarea puterii, răzbunării sau a unei noi șanse în moduri surprinzătoare.

„Consider că e personajul cel mai încercat de greutăți și tocmai această incertitudine perpetuă îi ține pe cei de acasă cu sufletul la gură. Știm că „Tudor" a descoperit, în sfârșit, cine e cârtița și sunt convins că publicul abia așteaptă să vadă cum va gestiona în timp această informație atât de importantă pentru misiune.

Tot în egală măsură nu știm dacă va dori să continue de unul singur având în vedere că a aflat că nu este înregistrat nicăieri, în niciun raport ca agent sub acoperire. Va continua totuși? Se va retrage? sau mai rău va alege calea ușoară și va face un pact cu mafia schimbând astfel tabăra? După cum puteți vedea se anunță din start mai multe variante ca și direcție de continuitate a serialului”, a spus și Denis Hanganu, actorul care îl interpretează pe Tudor Achim în CLANUL.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!