Gigi Becali se pregătește să facă show! Cum va petrece dacă FCSB va câștiga titlul?

Gigi Becali artificii Maybach Superliga Analiza etapei Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Agerpres
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 15:50
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 15:50
Patronul lui FCSB a promis un spectacol impresionant de artificii, menționând că va ieși cu Maybach-ul ca pe vremuri/

Fără a fi câștigat un titlu din anul 2015, Gigi Becali, afaceristul din Pipera, este încrezător că visul său de a deveni campion va deveni realitate la finalul acestui sezon.

Vineri, 1 martie, la palat, Becali a dezvăluit că a început deja pregătirile pentru o sărbătoare spectaculoasă în momentul în care FCSB va obține titlul.

  • Gigi Becali

Printre detaliile pregătirilor, afaceristul a menționat că a trimis Maybach-ul să fie vopsit și că va ieși la meciul decisiv, indiferent dacă este a patra sau a cincea etapă din play-off, unde FCSB va întâlni locul 2, CFR Cluj sau Rapid.

Ce a promis Becali că va face la finalul campionatului?

Gigi Becali a promis un spectacol impresionant de artificii, menționând că intenționează să facă cel mai mare foc de artificii văzut vreodată în România.

Declarațiile lui Becali au fost făcute într-un ton caracteristic, plin de încredere, subliniind faptul că pregătește o sărbătoare de excepție pentru susținătorii echipei sale.

"Maybach-ul l-am dat la vopsit. Atunci voi ieşi! Maybach-ul… ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii şi ăla nu ştiu care va fi. Poate să fie a 4-a (n.r. partidă din play-off), poate să fie a 5-a, e posibil în a 5-a să ne pregătim. Jucăm cu locul 2, vedem cine va fi… CFR Cluj sau Rapid".

"Când jucăm a 5-a etapă, să ne pregătim. Să fie pregătite. O să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut în viaţa voastră în România! O să le dau, aşa le am în cap. O să vreau să fac nişte artificii care să se ducă până acolo, pe şinele de tren. Până la feroviari".

"Asta nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie. Pentru că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu, poţi să ai şi 25 de puncte şi un punct dacă mai ai nevoie nu îl faci", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

În urma ultimul rezultat de la Voluntari, FCSB a ajuns la 61 de puncte și are cu 10 mai multe decât poziția secunda, ocupată de Rapid și cu 12 mai multe decât ultimul loc de pe podium ocupat de CFR. Urmează acum ultimele două runde din sezonul regulat, urmând playoff-ul unde va începe lupta finală pentru titlul Superligii.

Până atunci, FCSB o va primi in găzduire pe Petrolul, urmând o deplasare în Giulești unde o vor confrunta pe Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!