Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier! Agentul a reacționat: „Mi-a zgâriat bara, apoi a plecat!” 

anamaria prodan Maybach Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 20:23
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 20:56

Anamaria Prodan (49 ani) a fost implicată într-un accident în a treia zi de Paște! 

Impresarul a trecut printr-un eveniment mai puțin plăcut în a treia zi de Paște, după ce mașina sa de lux a fost implicată într-un accident rutier, care nu a avut victime însă. Accidentul a fost unul minor, însă Maybach-yl de 200.000 de euro al Anamariei a fost ușor avariat de neatenția unui biciclist. 

Accident rutier în care a fost implicată Anamaria Prodan 

Incidentul a avut loc în zona Dorobanți, cu Anamaria Prodan aflată pe bancheta din spate a luxoasei mașini, cel care se afla la volan fiind șoferul acesteia. Maybach-ul se afla staționat, însă un biciclist, care nu circula pe pista de biciclete, a atins cu pedala bara din spate a vehiculului. 

„M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a declarat Anamaria Prodan conform playsport.ro

La locul incidentutlui s-a deplasat o mașină de Poliție rapid pentru a constata accidentul, care se încadrează, conform legii, la categoria accident rutier. Ulterior, Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de băiatul său, Laurențiu Reghecampf Jr, după ce a asistat la un meci de fotbal de ale sale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!