Preliminarii Euro 2012

O tara mai mica decat Bucurestiul si pescarii din Estonia umilesc Romania! RUSINEA care ne face sa TREMURAM pentru CM 2014:

Clasamentele au fost rasturnate in Europa! Echipele pe care nu le lua NIMENI in calcul au bagat frica in nationalele de top.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2011, 15:27
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2011, 15:28

Armenia l-a dat afara pe Iordanescu de la nationala in 2002, dupa ce Romania n-a putut sa scoata mai mult de un punct la Erevan.

Acum, rezultatul ar avea o alta greutate la Bucuresti! Armenia se bate pentru calificarea la Euro si are sanse mari sa reuseasca o performanta istorica! Daca o bate pe Irlanda, la Dublin, Armenia merge la barajul pentru Campionatul European.

Are 17 puncte in 9 meciuri, cu unul mai putin decat adversara directa din partida de marti!

Si viitoarele adversare ale Romaniei pentru Cupa Mondiala 2014, Estonia si Ungaria, au impresionat!

La Tallin e sarbatoare! Inaintea ultimei etape din preliminarii, balticii sunt in fata Serbiei in grupa C si spera ca Slovenia va putea sa incurce nationala lui Petrovic pentru a intra la baraj.

Ungaria nu mai poate visa la Euro. Are 3 puncte in spatele Suediei si rezultate directe nefavorabile. A reusit totusi cea mai buna campanie din ultimii ani si ameninta Romania in viitoarele preliminarii.


Modifică setările cookies