Se intoarce Zlatan in nationala Suediei la Mondial? Raspuns SOC dat de selectionerul Suediei dupa ce a eliminat Italia: "E incredibil ca ma intrebati asta!"
Marti 14 Noiembrie 2017, 19:32

Se intoarce Zlatan in nationala Suediei la Mondial? Raspuns SOC dat de selectionerul Suediei dupa ce a eliminat Italia: "E incredibil ca ma intrebati asta!"

Nationala Suediei a produs marea surpriza, reusind sa se califice la Campionatul Mondial din Rusia in dauna Italiei!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Italia va rata pentru prima data dupa 60 de ani un campionat mondial dupa ce nu a reusit sa-i inscrie Suediei in 180 de minute! Nimeni nu i-ar fi dat sanse Suediei dupa tragerea la sorti in conditiile in care nordicii nu-l mai au la dispozitie pe Zlatan Ibrahimovic.

Calificarea surprinzatoare a deschis imediat subiectul unei posibile reveniri asupra deciziei a lui Zlatan! Selectionerul Jan Anderson a fost intrebat la conferinta de presa despre aceasta posibilitate, insa raspunsul lui a fost unul dur: "Este incredibil ca ma intrebati asa ceva!

Acest jucator nu mai joaca pentru Suedia de un an si jumatate si tot vorbim despre el. Dumnezeule, trebuie sa vorbim despre jucatorii grozavi pe care ii are aceasta echipa, asta cred" a raspuns Andersson. Acesta a explicat apoi si motivul pentru care o revenire a lui Zlatan este improbabila.

"Avem multi eroi in aceasta seara. Cand Ibrahimovic era aici, jucam un alt stil de fotbal. Avand in vedere in vedere ca a decis sa se retraga din fotbalul international, un campion grozav ca el, noi a trebuit sa ne adaptam si am gasit al stil" a mai spus Andersson.

Culmea este ca astazi se implinesc fix 5 ani de la reusita fabuloasa a lui Zlatan contra Angliei, foarfeca de la peste 20 de metri!

 1 comentarii
  • 14 2017
    RAZA Intr-un fel are dreptate,dar sa ai posibilitatea sa-l folosesti pe IBRA si sa nu te gandesti la asta,este c-am ciudat....
  • 16 2017
    Dan Are dreptate 100%. Noi am facut prostia sa-l luam pe Hagi la EURO 2000 si cel mai bun meci cu Anglia l-am jucat fara el. In sfertul cu Italia ne-a mancat meciul cu arogantele lui ieftine, drept urmare, a fost eliminate pe buna dreptate....
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT