BLATURI in preliminariile Mondialului?! Oficialii FIFA au intrat in vestiar si i-au anuntat pe jucatori! Rezultatele din grupa Angliei ar putea fi ANULATE

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Octombrie 2016, 18:16

	BLATURI in preliminariile Mondialului?! Oficialii FIFA au intrat in vestiar si i-au anuntat pe jucatori! Rezultatele din grupa Angliei ar putea fi ANULATE

Investigatia FIFA ar putea produce un cutremur in fotbalul european!

The Sun scrie ca Federatia Mondiala a inceput o investigatie in legatura cu meciul dintre Lituania si Malta din preliminariile CM 2018. Terminata cu victoria balticilor, 2-0, partida nu si-a stabilit rezultatul pe gazon, se tem oficialii FIFA. Portarul Maltei, Andrew Hogg, sustine ca un delegat FIFA a intrat in vestiarul echipei sale pentru a le atrage atentia jucatorilor asupra suspiciunilor care exista in privinta jocului. Totul s-a intamplat inaintea fluierului de start!

"A fost ciudat si inconfortabil pentru noi. Ne simteam de parca eram acuzati ca trisam! Stiam ca nu am facut nimic gresit si habar n-aveam despre ce vorbeau oamenii aia. Imi spuneam in sinea mea ca poate iesi urat daca gresesc. As putea sa-mi inchei seara la sectia de politie! N-am avut nicio vina la goluri. Am scos 3 sau 4 suturi foarte periculoase, am demonstrat ca am facut tot ce am putut. Nu am absolut nimic de ascuns. Toate acuzatiile astea ar putea sa strice grupa. E o situatie teribila", a spus Hogg pentru sursa citata.

In cazul in care dovezile vor demonstra ca meciul a fost aranjat pentru pariuri, rezultatele ar putea fi anulate si partidele rejucate!

Pe 13 octombrie, Lituania a invins-o cu 2-0 pe Malta dupa goluri marcate in minutele 75 si 82. A doua reusita a venit dupa un penalty in urma caruia fundasul maltez Jonathan Caruana a fost eliminat. The Sun scrie ca explozia cotelor a avut loc in timp real, dupa golul de 1-0. Presedintele federatiei din Malta Norman Darmanin Demajo crede ca exista dovezi care indica faptul ca Lituania urma sa castige intalnirea la doua goluri diferenta.

"Evaluarea raportului ne spune ca sunt dovezi clare conform carora mai multi oameni care au legatura cu pariurile stiau ca Malta va pierde la cel putin doua goluri diferenta", a dezvaluit Demajo.

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies