"Cat de prost sa fii sa refuzi Olanda pentru Maroc?" Criticat de Van Basten, un jucator de la Ajax a dat o replica geniala

"Cat de prost sa fii sa refuzi Olanda pentru Maroc?" Criticat de Van Basten, un jucator de la Ajax a dat o replica geniala

Nationala Marocului s-a calificat la Cupa Mondiala! 

Maroc a invins Coasta de Fildes cu 2-0 si s-a calificat la turneul din Rusia. Pe teren s-a aflat si Hakim Ziyech, jucator in varsta de 24 de ani de la Ajax.

El e nascut in Olanda si putea sa joace pentru nationala de seniori a Olandei, insa a refuzat si a ales Marocul, el fiind fiul unor imigranti marocani din Olanda.

In 2016, marele Van Basten facea declaratii despre decizia lui Hakim. "Cat de prost sa fii sa alegi Marocul cand esti in atentia nationalei Olandei?", spunea legenda olandezilor.

Replica lui Hakim a venit un an mai tarziu, pe teren. El a ajutat Marocul sa se califice la Cupa Mondiala din Rusia, in timp ce Olanda a ratat calificarea, fiind eliminata dintr-o grupa cu Franta, Suedia, Bulgaria, Luxemburg si Belarus.

In Olanda chiar s-au facut pariuri pe urma declaratiilor facute de Van Basten. "Imi amintesc exact la ce s-a referit Van Basten. El chiar era convins ca jucatorul are sanse mai mari sa joace la Cupa Mondiala cu Olanda decat cu Marocul. Chiar i-am zis atunci ca ii voi da un buchet de flori din partea lui Hakim daca Marocul nu se califica", a spus fostul international olandez, Dries Boussatta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies