Schimbul ANULUI valoreaza 100 de milioane! Torres PLEACA de la Chelsea: "E important sa vina la noi!" Cine promite sa ii salveze cariera:

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Martie 2013, 11:38

	Schimbul ANULUI valoreaza 100 de milioane! Torres PLEACA de la Chelsea: "E important sa vina la noi!" Cine promite sa ii salveze cariera:

Fernando Torres e dat ca si plecat din vara de la Chelsea. Spaniolul ar putea fi dat la un schimb cu unul dintre cei mai tari atacanti ai momentului in Europa.

Daily Mail anunta astazi ca despartirea dintre Chelsea si Torres este iminenta iar cea mai buna varianta pentru club si jucator este un schimb de senzatie cu Radamel Falcao de la Atletico Madrid.

Diego Simeone  a vorbit deschis despre mutarea de 100 de milioane de euro, dar a recunoscut ca va fi dificil ca ea sa se realizeze.

"Fernando joaca la alt club acum si va trebui sa asteptam pana la finalul sezonului. Atunci vom decide cine vine si cine pleaca. Fernando stie bine acest club, stie ce inseamna sa joci aici. Nu trebuie sa spun prea multe despre el, am fost colegi de echipa. Stiu cat de important poate sa fie el pentru o echipa".

Simeone a vorbit si despre plecarea lui Falcao de la echipa in vara, plecare ce pare iminenta. "E complicat, nu as putea sa zic daca pleaca sau nu. E un jucator care si-a facut datoria pentru noi si va trebui sa ii respectam decizia".

Chiar daca Chelsea a platit 60 de milioane de euro pe Torres iar clauza lui Falcao este la fel de mare, atacantul spaniol va fi evaluat de Atletico la doar 10 milioane de euro in ceea ce ar putea reprezenta schimbul anului 2013.

Torres are doar 14 goluri in 51 de aparitii pentru Chelsea.

Coronavirus România, 8 august. Bilanțul orei 13:00 - 1.350 cazuri noi și 43 de decese
BRAT