Opinii

"Fotbalul se intoarce acasa" Bogdan Hofbauer scrie despre ce a schimbat in Liga I egalul Stelei de la Medias

Se spune ca sportul, fotbalul formeaza caractere. Asa si este! Steaua a dat aseara o mare lectie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017, 11:35
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2017, 11:37

Toate scenariile care o vedeau pe Steaua prostituindu-se de dragul unor orgolii de mahala s-au prabusit. Va mai amintiti cacealmaua calendarului mayas? Iau dat unii un copy-paste inutil la fotbal. Un nou esec pentru metoda calendarului.

Steaua si-a facut programul ei. Pe el era trecut binele propriu si onoarea. Si sanatatea. Sanatatea fotbalului! Steaua oricare ar fi ea - asa cum sarcastic au scris-o dinamovistii pe afisul de vanzare al biletelor la derby - a dat cel mai pur exemplu de razbunare. "Arata cat esti de bun!"

Cat despre rivalitate... piranha nu se mananca intre ei. Sunt si altii in joc.

Gestul Stelei e si un raspuns. Pentru 2007. Deja campioana cu 4 etape inainte de final, Dinamo a batut-o pe CFR si a ajutat-o pe Steaua sa urce pe locul 2. Steaua a prins viteza maxima: preliminariile Champions League si imediat grupele. Ceea ce Dinamo n-a reusit cu toate ca era campioana. Remember Lazio.

Desi nu asta mi-am propus, observ ca am ajuns sa aduc laude pentru niste lucruri, de fapt, normale. Practic, asta e prima regula la fotbal: sa joci ca sa castigi. Nu-i mare chestie... Dar "intr-o lume a minciunii universale, sa spui adevarul e un act revolutionar", spunea George Orwell. Ne-au ajuns aceste vremuri in fotbalul romanesc.

Citeste continuarea AICI

Modifică setările cookies