"Eu "sunt 12", dar voi, "1" pana la "11", ce faceti pentru asta?" Lucian Lipovan scrie despre egalul in mediocritate scos de Romania la Budapesta

"Eu "sunt 12", dar voi, "1" pana la "11", ce faceti pentru asta?" Lucian Lipovan scrie despre egalul in mediocritate scos de Romania la Budapesta

As vrea sa ma bucur ca am facut un egal, dar nu pot. Am intâlnit o echipa mediocra, careia i-am fost egali in mediocritate.

As vrea sa ma bucur ca mai trece un an cel putin fara infrângere cu Ungaria, dar nu pot. Incep sa numar si meciurile fara victorie.

As vrea sa ma bucur ca inca avem sanse de calificare, dar nu pot. Din cauza ca insistam sa ne pastram si “sansele” de necalificare intr-o grupa ridicol de slaba.

As vrea sa ma bucur ca am vazut “un meci spectaculos, cu multe ocazii de gol”, cum zice insusi presedintele FRF, Razvan Burleanu, dar nu pot. Din cauza ca e pur si simplu o prostie, a fost un meci absolut nespectaculos si cu jenant de putine ocazii de gol, habar n-am pe ce planeta traieste Burleanu.

As vrea sa ma bucur ca remarc un jucator, dar nu pot. Chiar n-am pe cine, ar fi penibil sa remarc pe cineva pentru o pasa aproape corecta, un sut putin peste poarta sau un dribling inutil intr-un meci intreg. in ritmul asta ajung sa remarc fotbalisti doar pentru ca intra pe teren.

CITESTE AICI TOT ARTICOLUL LUI LUCIAN LIPOVAN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: Din septembrie ar putea începe vaccinarea anti-COVID cu a treia doză
BRAT
Modifică setările cookies