Usain Bolt se lasa de alergat! Fulgerul vrea sa LOVEASCA in alta parte! Afla de ce merge la Rio in 2016:

Usain Bolt Jocurile Olimpice 2016 JO 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 August 2012, 14:18
Data actualizarii: Joi 23 August 2012, 14:16

Usain Bolt, triplu medaliat la Olimpiada de la Londra, si-a propus sa doboare recorduri mondiale si in 2016.

Cel mai rapid om din lume vrea sa participe si la Jocurile Olimpice de la Rio, insa de data aceasta vrea sa-si incerce norocul la proba de saritura in lungime.
"Antrenorul meu vrea sa concurez la 400 de metri, dar eu doresc sa incerc saritura in lungime", a declarat Bolt postului Sky News.

Jamaicanul ar putea porni astfel pe urmele sprinterului american Carl Lewis, care a castigat patru medalii de aur la proba de saritura in lungime, dupa cele obtinute la probele 100 de metri in 1984 si 1988.

Fulgerul este hotarat sa nu-si incheie cariera sportiva prea curand:"Exista multe lucruri pe care le pot face in sport. As putea inca incerca sa bat recorduri. Dupa incheierea sezonului, vom decide ce vom face mai departe", a mai spus Bolt.

Desi acum cateva sapatamani sportivul declarase ca nu intentioneaza sa ma concureze la Rio, se pare ca antrenorul sau a reusit sa-l faca sa se razgandeasca.

"Voi participa sigur la Rio, cat timp voi fiu in forma si voi fi pregatit. Va fi un pic mai dificil, dar abia astept sa fiu acolo", a mai adaugat sprinterul de 26 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!