Vestea care ne da speranta! In Taiwan a avut loc primul meci cu peste 1000 de spectatori

Taiwan nefacembine Basseball coronavirus pandemie #NeFacemBine Vestea care ne da speranta! In Taiwan a avut loc primul meci cu peste 1000 de spectatori
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2020, 19:48
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2020, 20:15

Suporterilor le-a fost permis sa participe la un meci de baseball, dar cu respectarea distantarii sociale, conform Time. 

Un barbat in varsta de 34 de ani, care a participat la meciul dintre Fubon Guardians si UnuLions, a detaliat ca suporterii au stat la o distanta de 3 scaune unii fata de ceilalti.

Inainte de startul partidei, Ministrul Sanatatii din Taiwan a aparut in fata spectatorilor purtand un tricou cu numarul 0 pe el. Tricoul face referire la numarul de cazuri noi care a fost inregistrat in tara asiatica.

Autoritatile spera ca numarul cazurilor sa nu mai creasca, iar masurile de distantare din timpul meciurilor sa permita  desfasurea evenimentelor sportive in siguranta.

Taiwanul a fost una dintre cele mai apreciate tari la nivel global datoritata masurilor pe care le-au luat inca de la inceputul pandemiei cand au anulat toate zborurile dinspre si spre Wuhan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!