Istvan Kovacs Croatia Nations League Olanda Nations League

Istvan Kovacs, delegat la centru în semifinalele Nations League! Ce meci tare va arbitra românul 

Istvan Kovacs va conduce de la centru o partidă importantă din semifinalele UEFA Nations League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iunie 2023, 17:53
Data actualizarii: Luni 12 Iunie 2023, 17:54

Arbitrul român a fost delegat la semifinala dintre Olanda (Țările de Jos) și Croația, după cum a anunțat frf.ro prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federației. 

Istvan Kovacs arbitrează în semifinalele Nations League 

„În această săptămână vor avea loc meciurile din cadrul semifinalelor UEFA Nations League, la unul dintre acestea urmând a oficia o brigadă de arbitri din România.

Astfel, partida dintre Țările de Jos și Croația a fost încredințată de către forul continental lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Halil Umut Meler (din Turcia). În camera VAR se vor afla Bastian Dankert și Sören Storks (ambii din Germania), întreaga brigadă de arbitri fiind supervizată de către Gianluca Rocchi (din Italia). Delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Mark Blackbourne (Marea Britanie).

Partida dintre Țările de Jos și Croația va avea loc miercuri, 14 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni, o zi mai târziu, de la aceeași oră, la Enschede, pe FC Twente Stadion, echipele reprezentative ale Italiei și Spaniei”, se arată în comunicat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!