Cristiano Ronaldo Cehia Nations League Portugalia Nations League

GALERIE FOTO Imagini dure cu Cristiano Ronaldo! Fața i s-a umplut de sânge după o ciocnire cu portarul advers 

Cehia și Portugalia s-au întâlnit în duelul din Nations League, scor 0-4. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:07
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:08

Naționala lui Cristiano Ronaldo s-a impus fără probleme în meciul cu Cehia, care nu a reușit să marcheze, deși Patrick Schick a ratat un penalty în al șaselea minut de prelungiri ale primei reprize, când scorul era deja 2-0, după golurile marcate de Dalot și Bruno Fernandes. 

În a doua repriză au mai marcat Dalot, din pasa lui Bruno Fernandes, iar căpitanul Cristiano Ronaldo i-a pasat decisiv lui Diogo Jota, cu opt minute înainte de final. 

Cristiano Ronaldo, cu fața plină de sânge în meciul cu Cehia 

Căpitanul lusitanilor a fost protagonistul unei ciocniri dure în duelul din Cehia. În minutul 13, atacantul s-a înălțat pentru a prelua cu capul o centrare în careu, însă neatent s-a ciocnit de Tomas Vaclik, portarul advers. Cristiano Ronaldo și-a tăiat nasul în urma impactului, iar sângele i-a acoperit imediat fața, având nevoie de intervenția medicilor. 

Fotbalistul lui Manchester United a părut ușor amețit după impact și a părăsit temporar terenul, pentru a fi bandajat. În minutul 19 a revenit în teren și a reușit să ducă meciul până la final, fiind periculos la două faze. Cristiano Ronaldo nu a reușit însă să marcheze, dar i-a pasat decisiv lui Jota. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies