Gica Popescu Echipa Nationala Federatia Romana de Fotbal FRF Nationala

„N-am fost plătit să fac consultanță!” Replică acidă a lui Gică Popescu atunci când a fost întrebat despre FRF și situația naționalei 

Echipa națională de fotbal a României se află în unul dintre cele mai „negre” momente din istorie. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 12:29
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 12:32

Rezultatele înregistrate de naționala României în primele meciuri din Nations League au fost dezastruoase, „tricolori” având trei înfrângeri și o victorie. Criticile nu au întârziat să apară, în contextul în care niciuna dintre naționalele României nu a reușit să mai facă performanță, singura „notabilă” fiind participarea la Campionatul European U19, însă și acolo naționala de tineret a ratat calificarea la barajul pentru Mondialul U20. 

Atât selecționerul, cât și oficialii Federației Române de Fotbal au fost dur criticați pentru situația naționalei. Una dintre cele mai vehemente voci a fost cea a lui Gică Popescu, cel care a vorbit și după Campionatul European U19, dar și după meciurile naționalei mari. 

Replică acidă a lui Gică Popescu atunci când a fost întrebat despre FRF și situația naționalei 

Fostul căpitan al naționalei României nu se află în relații bune cu cei aflați la conducerea Federației Române de Fotbal, după ce a pierdut alegerile pentru președenția FRF în 2014, fiind ulterior condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor”. 

Gică Popescu (54 ani) a fost întrebat recent ce schimbări ar trebui făcute de conducerea FRF pentru ca naționala să fie din nou prosperă, iar răspunsul său a fost unul tranșant. 

„Dumneavoastră mă provocați să fac consultanță, dar consultanța se plătește și nu am fost plătit de Federația Română de Fotbal să fac consultanță. Deci, dacă vor veni vreodată și vor dori să afle părerea mea, consultanța se plătește”, a spus Gică Popescu pentru Europa Liberă

Modifică setările cookies