Ziua Z pentru un nou selectioner! Termenul lui Petrescu a EXPIRAT! Surpriza de ultima ora FRF: cine i-a luat fata lui Contra

Ziua Z pentru un nou selectioner! Termenul lui Petrescu a EXPIRAT! Surpriza de ultima ora FRF: cine i-a luat fata lui Contra

Dan Petrescu a avut termen pana miercuri noapte sa dea un raspuns FRF.

Petrescu a fost prima oprtiune FRF pentru postul de selectioner. Antrenorul era dispus sa preia nationala, insa nu a dorit sa lase balta CFR, clubul care i-a pus la dispozitie tot ce a cerut pentru a putea face performanta. Petrescu a propus sa antreneze in paralel nationala si echipa din Cluj pana in iarna, insa FRF nu este de acord cu aceasta varianta.

Desi Contra era al doilea pe lista, pe lista FRF, Mircea Rednic i-a luat fata lui Cosmin Contra in acest moment. Antrenorul a dus-o pe Mouscron pe locul 3 dupa 6 etape in Belgia si va fi contactat de FRF daca variante Petrescu pica.

A treia varianta a FRF este una surprinzatoare. Ioan Andone, antrenor liber de contract dupa despartirea de Dinamo!

"In acest moment nu este adevarata varianta Cosmin Contra. Singurul care a fost contactat este Dan Petrescu. Nu se doreste numirea unui interimar. Cine vine acum, va sta si in urmatoarea campanie"
- a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

Nationala joaca din nou la inceputul lunii octombrie, astfel ca duminica trebuie anuntate convocarile de la nationala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies