Anuntul Comisiei Tehnice a FRF, dupa ce l-a "audiat" 5 ore pe Daum. Ce se intampla cu selectionerul

UPDATE | Comisia Tehnica a FRF l-a tinut aproape 5 ore in sedinta pe Christoph Daum.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 18:22
Data actualizarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 21:11

Christoph Daum a primit un vot de incredere din aprtea Comisiei Tehnice a FRF, formata din 19 persoane si condusa de Mihai Stoichita, anunta Digisport.

Potrivit sursei citate, membrii Comisiei Tehnice au spus ca nu ii pot decide viitorul lui Daum, ci au doar un rol consultativ. Acestia au spus ca Razvan Burleanu, seful FRF, este singurul care poate lua decizia inlocuirii.

"Comisia a discutat despre situatia domnului Daum la echipa nationala. Nu s-a votat absolut nimic, noi nu decidem daca domnul Daum mai ramane sau nu selectioner. Decizia ii apartine domnului Burleanu.

Rolul comisiei este doar unul consultativ. Fiecare membru si-a spus punctul de vedere. Au fost opinii diferite, majoritatea membrilor au fost de partea selectionerului", a spus Marcel Puscas, citat de Digisport.


Surpriza pentru cei 19 membri ai Comisiei Tehnice din cadrul FRF - au fost instiintati ca in cateva ore trebuie sa ii strabileasca soarta lui Daum.

Membrii Comisiei Tehnice au aflat marti dupa amiaza, unii dintre ei de la televizor, ca miercuri va avea loc sedinta decisiva pentru soarta lui Daum.

Razvan Burleanu a pasat responsabilitatea catre Comisia Tehnica, care trebuie sa analizeze mandatul selectionerului neamt. In functie de verdictul Comisiei, Federatia urmeaza sa ia o decizie finala.

"Pentru fotbalul romanesc, e mai mare costul sa il tii pe Daum decat sa il demiti in momentul asta. Oricine ar veni, ar fi mai bun ca Daum. Avem 6 puncte in grupa, nu se poate mai rau de atat. Christoph Daum este un esec pentru fotbalul romanesc", spune Marcel Puscas, membru al Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

Comisia Tehnica nu a avut niciun cuvant de spus in momentul numirii lui Daum la nationala.

"Nu imi plac oamenii care nu isi asuma responsabilitati. E o lume in care vrei concurenta, ai un obiectiv de realizat, nu poti sa nu iti asumi raspunderea."

"Comisia nu a fost consultata in momentul numirii lui Daum si e un pic neplacut, acum, sa fim pusi in situatia de a scoate castanele din foc".

"Asta e situatia pentru orice antrenor din lume, rezultatele te tin. Iar Christoph Daum nu are rezultate in momentul asta", a mai spus Marcel Puscas la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies