„E cel mai bun din România!” Mesajul lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali FCSB Stefan Tarnovanu Nationala Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 11:02
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 11:06

Naționala României a obținut doar două puncte din „dubla” cu Kosovo (0-0) și Elveția (2-2), iar un mare merit pentru acest lucru l-a avut Horațiu Moldovan, portarul Rapidului.

Decizia de a-l titulariza pe Moldovan a fost una surprinzătoare, mai ales că multă lume se aștepta ca goalkeeper-ul din poarta naționalei să fie Ștefan Târnovanu, jucătorul vicecampioanei FCSB.

Târnovanu a prins, însă, postul de titular la naționala de tineret, unde a avut evoluții foarte bune, impresionând mai ales în ultima partidă din grupe, disputată împotriva Ucrainei U21, scor 0-0.

Târnovanu, dorit de un club din străinătate

În acest context, Gigi Becali a primit o ofertă de trei milioane de euro pentru portarul de 23 de ani, de la un club din străinătate, însă sunt șanse mici ca mutarea să se facă după ce a cerut zece milioane deu euro.

„Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. - cu Horațiu Moldovan), e treaba lui.

Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. - râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Două milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt.com.

49 de meciuri a adunat portarul de 23 de ani în tricoul vicecampioanei în sezonul trecut, încasând 73 de goluri și având 10 intervenții salvatoare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!