VIDEO EXCLUSIV „Dacă îți gestionează Cartof astea... ai o problemă!” O nouă replică a lui Mihai Rotaru pentru selecționerul Iordănescu: „Ivan era apt la ultimul meci!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2022, 11:37
Data actualizarii: Marti 12 Iulie 2022, 12:35

Acționarul de la Universitatea Craiova i-a oferit o nouă replică selecționerului Edward Iordănescu, în cazul lui Andrei Ivan. 

Mihai Rotaru s-a arătat nemulțumit de faptul că jucătorul său nu a fost folosit în ultimul meci al naționalei din Nations League, cel cu Muntenegru, 0-3, fiind lăsat în afara lotului, în ciuda faptului că Ivan era apt de joc. Finanțatorul oltenilor a pus pe seama „răzbunării” selecționerului decizia, asta după ce îl criticase public în urma „primului 11” improvizat din primul meci, cu Muntenegru. 

Selecționerul i-a replicat lui Mihai Rotaru, spunând că i s-a transmis atât din partea medicului, cât și din partea jucătorului, că are probleme musculare și că nu va putea fi folosit. 

„Dacă îți gestionează Cartof astea..ai o problemă!” O nouă replică a lui Mihai Rotaru pentru selecționerul Iordănescu

Mihai Rotaru a vorbit la „Ora exactă în sport” făcând noi precizări și dezvăluiri în legătură cu situația lui Ivan. Totodată, acționarul de la Universitatea Craiova a vorbit și despre implicarea lui Alexandru Radu, membru al staff-ului lui Iordănescu, cunoscut cu porecla de 'Cartof', spunând că acesta nu ar trebui să se ocupe de gestionarea situațiilor de criză de la națională. 

„A spus doar jumătate de adevăr, după ultimul meci jucat, Ivan a zis că are o încărcătură pe coapsă, a lipsit o zi, nu a jucat în meciul următor, a fost o decizie corectă, însă pentru ultimul meci a fost apt 100%. Staff-ul echipei naționale, nu Edi Iordănescu, i-a spus că nu știe sigur dacă va juca, a aflat de pe Instagram, în urma intervenției făcute de mine, în care am criticat, dar cu argumente, anumite decizii ale antrenorului, e normal să și le asume, apoi s-a trezit în tribună. Domnul Iordănescu să spună, a avut probleme, dar la ultimul meci nu a avut nicio problemă, era apt 100%. 

Când ai un singur atacant în lot și mai ai doar unul valid, adică Ivan și tu stai doar în Pușcaș, dacă decizia e corectă, nu comentăm decizia, ci modul în care se abordează lucrurilor. Am înțeles că managementul riscului și gestionarea situațiilor de criză la echipa națională le face celebrul Cartof (n.r. Alexandru Radu). Cred că e prea mult să gestioneze domnia sa situațiile de criză. 

Nu sunt nemulțumit și nici mulțumit. Am spus clar, la primul meci s-a greșit, că au fost 4 improvizații, Iulian Cristea mijlocaș central, Tănase vârf împins, Ivan în dreapta, nu în stânga și cu Mihăilă, care fiind în curtea noastră și îi luăm apărarea, dar nu jucase de 6 luni de zile decât 20 de minute, la un astfel de meci nu poți să vii cu improvizații..e o greșeală de logică. 

Să ne gândim, care e cea mai bună bandă din România, la o echipă de club? Bancu - Ivan, de ce să rupi așa ceva? Ivan a fost al doilea cel mai bun marcator al campionatului și a avut cele mai multe assist-uri, din poziția de bandă stângă. L-ai pus pe Mihăilă în stânga, să îl omori, deși nu mai jucase de mult, iar pe Ivan în dreapta, unde nu e confortabil. Noi nu punem presiune niciodată, decizia de a juca un fotbalist trebuie să îi aparțină în totalitate, dar când faci greșeli, trebuie să îți asumi. Dar dacă ție ți le gestionează Cartof, ai o problemă! 

Nu pun presiune, nu contează, m-a interesat ca jucătorii echipei, în perioada pauzei pentru națională, să stea la Universitatea Craiova. Ținând cont că nu suntem clubul care să promoveze agresiv un jucător, să îl cerem la națională, nu avem avantaj să ni se cheme vreun jucător la națională, e normal să meargă pentru că naționala e ceva sfânt”, a declarat Mihai Rotaru la PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!