Viitorul suna GROAZNIC! Romania, calcata in picioare de Germania la juniori: "Nu mai inteleg nimic!" 1-10, rezultatul pentru care nu exista nicio explicatie:

Infrangere cu 10 la 1 in fata Germaniei. E cea mai mare rusine din istoria Romaniei. S-a intamplat la nationala sub 16 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2013, 06:57
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2013, 06:57

Mircea Sandu s-a intors val vartej de la finala Europa League. Juniorii sub 16 ani, antrenati de fostul stelist Bumbescu, au luat 15 goluri in doua meciuri, de la Belgia si Germania. Romania U 16 a pierdut cu 10-1 contra Germaniei la turneul International UEFA Development, disputat in Irlanda. Dupa ce i-au batut cu 1-0 pe organizatori si au cedat cu 5-0 in fata Belgiei, baietii lui Adrian Bumbescu au trait un cosmar impotriva nemtilor!

Singurul gol al Romaniei de pe Shanowen Road a fost marcat de Ivan Virgil in minutul 45.

"Paradox intre 2-0 cu Franta, la Buftea, si 0-5 si 1-10 cu Belgia si Germania. Nu mai inteleg nimic"
a declarat Sandu.

In martie, aceeasi nationala de juniori a invins Franta cu 4-2. Piturca le-a dat atunci indicatii lui Bumbescu si copiilor.

"La 10-1 nu exista niciun fel de explicatie. Nici ca s-a jucat in fiecare zi, ca si aia au jucat, nici mancarea, nici nimic!" a declarat Stefan Iovan, antrenorul coordonator al loturilor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!