VIDEO | Reguli STRICTE pentru "tricolori" in Islanda! La ce au fost supusi dupa aterizare si ce au voie sa faca pana la ora meciului

VIDEO | Reguli STRICTE pentru "tricolori" in Islanda! La ce au fost supusi dupa aterizare si ce au voie sa faca pana la ora meciului

Meciul Islanda - Romania este programat joi, de la ora 21:45, si va fi transmis IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

"Tricolorii" au plecat marti dupa-amiaza spre Islanda, aterizand, dupa un zbor linistit, pe aeroportul din Keflvik la ora 22:00, ora Romaniei. (Islanda este cu 3 ore in urma.) 

Potrivit oficialilor FRF, "delegatia a fost preluata direct de la scara avionului de doua autocare (respectand distantarea in spatii inchise) si transportata spre filtrul de testare COVID din cladirea aeroportului.

Rand pe rand, dupa verificarea documentelor privind identitatea, jucatorii au fost indrumati apoi spre cabinele de testare COVID asemanatoare urnelor pentru votare. Un intreg parcurs inedit, fixat de autoritatile islandeze.

Cu un cod de bare individual generat inaintea sosirii aici, tricolorii au asteptat sa li se recolteze probe, apoi s-au intors la autocare si au plecat spre Grand Hotel Reykjavik.

Dupa inca o oră de drum spre capitala Islandei, delegatia s-a cazat in jurul orei 23:30, ora Romaniei."

Pentru baietii lui Mirel Radoi urmeaza astazi, de la ora 21:00, ora Romaniei, antrenamentul oficial dinaintea partidei de maine, sesiune de pregatire care va avea loc pe stadionul pe care se va juca meciul de baraj pentru calificarea la Euro 2020. 

"Tricolorii" urmeaza un protocol strict in Islanda si sunt intr-o carantina care nu le permite sa paraseasca hotelul decat pentru a merge la antrenament si apoi, maine, la meci. Iata cateva imagini de pe drumul parcurs de fotbalisti de la aeroport la hotel: 

Inaintea antrenamentului este programata si conferinta de presa a Romaniei, care va fi transmisa si pe www.sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proiectul privind instituirea în România a Parchetului European, condus de Kovesi, ajunge în Parlament
BRAT

Modifică setările cookies