EXCLUSIV Victor Pițurcă surprinde! Ce a spus despre transferul lui Florin Tănase în China

Victor Piturca China FCSB florin tanase Gigi Becali Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2022, 11:50
Data actualizarii: Joi 21 Iulie 2022, 11:53

Fostul selecționer al României a explicat la PRO ARENA de ce plecarea golgheterului Ligii 1 ar fi un avantaj pentru echipa națională.

Invitat în studioul emisiunii ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA, fostul selecționer Victor Pițurcă a vorbit despre iminentul transfer al lui Florin Tănase de la FCSB în China.

”Nu mi se pare ciudat (n.r. - ca Tănase să ajungă în China), din contră. Dacă el a fost golgheter, era normal să se intereseze anumite echipe de el. De ce în China? Acolo sunt banii. Să îl vedem prima dată plecat... Dacă a găsit Gigi echipă, pleacă imediat.

Va fi un minus pentru FCSB dacă pleacă Tănase, era un jucător important pentru echipă. Dar poate e cazul să plece și el. Toată lumea ar vrea să îl vadă într-un campionat mai puternic, dar poate e mai bine așa. E mai slab campionatul în China. Poate e mai bine și pentru națională.

Pițurcă: ”Eu mă feream de jucători care jucau pe alt continent”

Eu mă feream de jucători care jucau pe alt continent. Acum, când echipa națională are nevoie de valori, nu poți să mai renunți la jucători valoroși.

Pe Stanciu acum 100% l-aș fi chemat. Mai ales că mie mi-a plăcut tot timpul atitudinea lui Stanciu, chiar dacă nu a avut realizări. 

El, din punct de vedere fizic, a dat totul. De multe ori a fost pus la zid, dar cei care l-au pus la zid nu aveau dreptate. 

”Stanciu merită să fie convocat la națională!”

Stanciu merită să fie convocat la națională! Crezi că în China fotbalul e așa..., se joacă poezie?

Fotbalul e dur unde sunt bani. Eu am antrenat în Arabia Saudită și era un ritm de joc mult peste campionatul nostru. Lumea spunea că se joacă printre cămile, dar era mult mult peste fotbalul nostru.

Unde sunt bani și valoarea fotbalului crește. La noi de ce tribunele sunt goale? Nu mai este spectacol”, a explicat Victor Pițurcă la PRO ARENA. 

Tănase ar urma să devină coechipier în China cu starul brazilian Oscar

Patronul Gigi Becali a confimat miercuri plecarea lui Tănase de la FCSB, cu destinația Shanghai Port.

La noua sa echipă, Tănase va fi coleg cu Oscar, fostul star al lui Chelsea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!