VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă, reacție vehementă când a auzit ce se întâmplă la națională: "Nu cred așa ceva! Să renunțe rapid la ei"

Victor Pițurcă și Nana Falemi au fost invitați la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, în care au vorbit despre naționala României, care a învins Bosnia (4-1), dar a retrogradat în Liga C din Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 16:20
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 16:19

Cei doi au abordat și subiectul retragerilor de la națională sau al jucătorilor care sunt convinși cu greu să accepte convocarea. 

Victor Pițurcă: "Să renunțe rapid la jucătorii de care trebuie să te rogi pentru a veni la națională!"

Cel care a pornit discuția a fost Nana Falemi. Fostul fundaș al Stelei spune că a avut discuții cu Edi Iordănescu și cu alți oameni din anturajul Federației în urma cărora a aflat că există jucători "de care trebuie să te rogi" pentru a-i convinge să accepte convocarea la echipa națională.

Prezent în studio, fostul selecționer Victor Pițurcă a avut o reacție dură, spunând că astfel de jucători nu ar mai trebui chemați niciodată la naționala României.

Dialogul dintre Nana Falemi și Victor Pițurcă, la Ora Exactă în Sport:

Nana Falemi: Eu, când primeam convocare la lot, mergeam la nea Piți și mă rugam să mă lase să merg. Mai vorbeam cu Edi și auzeam și prin anturajul Federației că sunt jucători de care trebuie să te rogi ca să vină la echipa națională. Nu e normal!

Victor Pițurcă: Eu nu cred așa ceva. Nu-mi vine să cred.

Nana Falemi: Da, se dau loviți.

Victor Pițurcă: Automat, la jucători de genul ăsta trebuie să renunți rapid și fără să stai pe gânduri. Nu ai ce face cu astfel de jucători. Nu poți obține rezultate. Acești jucători îi trag în jos și pe ceilalți.

Nana Falemi: Exact!

Victor Pițurcă: E dificil, sunt atâtea și atâtea caractere. Sunt copii care ajung sus prea repede și financiar, apoi începe relaxarea. Avem destule exemple. Acum depinde foarte mult de cei care conduc, de antrenori. Ei trebuie să aibă discuții cu ei, munca să fie în prim-plan. Îți trebuie o energie la cel mai înalt nivel.

Modifică setările cookies