Verdict despre convocarea lui Ianis Hagi la EURO 2024: ”Ceva ciudat”

Ianis Hagi EURO 2024 Lucian Sanmartean nationala romaniei Nationala Ianis Hagi și Răzvan Marin / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 18:28
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 18:31

Ianis Hagi este trimis sub formă de împrumut în sezonul în curs la Deportivo Alaves, de la Rangers.

Chiar dacă a sosit în campionatul Spaniei cu surle și trâmbițe, fiul ”Regelui” nu s-a putut impune în primul ”11” al celor de la Alaves, dar chiar și așa, ar putea fi prezent la Campionatul European din Germania alături de naționala României, în ciuda minutelor puține înregistrate la club.

Verdict despre convocarea lui Ianis Hagi la EURO 2024: ”Ceva ciudat”

Lucian Sânmărtean, secundul lui Daniel Pancu la România U21, a vorbit despre convocarea lui Ianis Hagi la prima reprezentativă și a punctat că fiul ”Regelui” se descurcă de minune la echipa tricolorilor, chiar dacă nu prinde minute la club.

”Este ceva ciudat la copilul ăsta. Jocurile la echipa națională sunt foarte bune. Faptul că nu performează la echipa lui de club sunt alte motive. Poate ca să nu se accidenteze, să nu rateze un turneu final, dar acest copil performează la echipa națională. 

Pentru mine este surprinzător. Fără să ai meciuri la club, să vii la echipa națională și să fii de impact. El răspunde cu goluri, cu evoluții concludente la echipa națională și nu poți să îl omiți”, a spus Lucian Sânmărtean, potrivit ProSport.

De când a pus pixul pe foaie cu Alaves, Ianis Hagi a bifat 22 de apariții în toate competițiile pentru spanioli, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de două ori și să paseze decisiv într-o situație.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!