Varianta BOMBA pe care si-o doresc sefii FRF pe banca nationalei dupa Euro! Ce sanse are Lucescu sa vina selectioner

Iordanescu isi incheie contractul cu FRF dupa Euro, iar Romania va avea aproape sigur un nou selectioner incepand cu urmatoarele preliminarii.

Consilierul presedintelui Razvan Burleanu, Andrei Vochin, lasa de inteles ca Mircea Lucescu e principala varianta luata in calcul de Federatie. Vochin explica de ce nu a acceptat Lucescu propunerea facuta de nationala in 2014, imediat dupa ce Victor Piturca a ajuns la Al Ittihad.

"Lucescu e definitia antrenorului universal. Are capacitatea de a se adapta unor situatii dificile, unor culturi fotbalistice diferite. FRF inca mai spera sa-l aduca selectioner. E greu de vorbit despre sanse acum pentru ca la plecarea lui Piturca s-a facut conexiunea dintre FRF si Mircea Lucescu si puteam baga mana in foc ca il numim atunci. Sansele erau de 90 %! In momentul in care Burleanu s-a dus in Ucraina, Lucescu i-a cerut sa vina cu toata documentatia.

M-am ocupat de toata zona aia, de tot ce a cerut. Rapoarte de meci, DVD-uri, totul legat de preliminarii. Numai eu stiu ce dosar i-am facut. Lucescu era pe punctul de a spune 'Da!'. A fost discutia dintre el si Ahmetov, iar asta a insemnat 10 %, procentele care au schimbat totul in cele din urma. Au mai fost discutii, Lucescu a ramas aproape de echipa nationala in toata perioada asta. A venit in cantonament, a fost la meciul cu Irlanda de Nord si a purtat discutii cu Iordanescu. De altfel, ei se inteleg foarte bine", a spus Vochin la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies