Paulo Ferreira Autobergamo Deva City’US Targu Mures echipa nationala de futsal futsal Nationala

OFICIAL Un internațional român s-a transferat în Portugalia: ”Cred că am făcut cea mai bună alegere”

Paulo Ferreira, portughezul naturalizat care în ultimii ani a fost om de bază în naționala de futsal a României, a semnat cu Póvoa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 09:50
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 09:51

FRF a anunțat că internaționalul român de futsal Paulo Ferreira va juca din actualul sezon în țara natală, Portugalia, la Póvoa Futsal Clube.

”În vârstă de 37 de ani, Paulo Ferreira a evoluat ultima oară pentru echipa slovenă Futsal Club Litija.

Născut la Porto, în 8 martie 1985, Paulo Ferreira a devenit cetățean român în 14 septembrie 2016. Campion al României cu City’US Târgu Mureș și Autobergamo Deva, Paulo Josué Letra Costa Ferreira a fost în ultimii ani om de bază în prima noastră reprezentativă”, a precizat FRF pe site-ul oficial.

Paulo Ferreira: ”Sunt mândru că la vârsta mea am primit o mulțime de oferte”

”Am primit oferta de la Póvoa Futsal Clube pentru sezonul 2022-2023 și nu am putut refuza. După aventura superbă din Slovenia nu puteam să mă îndepărtez din nou prea mult de acasă, de Porto adică! 

Lucrez foarte mult pentru că vreau să ajung la cel mai bun nivel individual al meu, să reușesc în campionat alături de noua mea echipă, să îndeplinim obiectivele clubului. Sunt mândru că la vârsta mea am primit o mulțime de oferte și cred că am făcut cea mai bună alegere”, a declarat Paulo Ferreira pentru sursa citată.

Foto: frf.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies