Un debut de vis si o veste pe masura. Italienii anunta ca Razvan Marin urmarit de un club urias al Europei, dupa ce in vara s-a aflat in atentia Romei

Un debut de vis si o veste pe masura. Italienii anunta ca Razvan Marin urmarit de un club urias al Europei, dupa ce in vara s-a aflat in atentia Romei

Razvan Marin a debutat cu gol la varsta de doar 20 de ani in nationala Romaniei. Pustiul Viitorului, fiul fostului fotbalist Petre Marin, are toate motivele sa se bucure, prestatiile bune din ultima vreme plasandu-l pe listele unor echipe importante din Europa.

Razvan Marin traverseaza o perioada excelenta. Tanarul mijlocas al Viitorului si, mai nou, al primei reprezentative a Romaniei, in varsta de doar 20 de ani, a impresionat in ultima perioada prin evolutiile sale.

Marin s-a evidentiat ca fiind unul dintre cei mai importanti oameni ai Viitorului, iar la debutul la echipa nationala a inscris dupa doar 12 minute.

Iar ascensiunea lui Razvan Marin pare abia la inceput. Tanarul are, spune Gica Hagi, potentialul de a evolua si mai mult.

Calciomercato: "Juventus il urmareste"

Razvan Marin are toate motivele sa se bucure dupa prestatiile din ultima vreme. Mai mult, daca mijlocasul va continua sa joace bine, acesta ar putea prinde o mutare in strainatate. 

Surpriza vine din partea italienilor de la Calciomercato, cei care spun ca Marin se afla inclusiv pe lista lui Juventus cu fotbalisti de viitor.

Razvan Marin s-a aflat in vara lui 2016 si in atentia Romei, fiind descoperit de fostul director sportiv al capitolinilor, Walter Sabatini. De altfel, la acel moment s-a vorbit despre posibilitatea ca Marin sa ajunga in Serie A.

28 de meciuri a jucat Razvan Marin pentru Viitorul in sezonul treuct, marcand 3 goluri

10 meciuri a jucat in actualul sezon, punctand o data

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies