Adrian Ursea FRF Nationala Echipa Națională a României

Un antrenor din străinătate, propus la echipa națională: „O să ziceți că sunt nebun”

FRF caută un nou selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 23:09
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 23:53

După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu vrea să își prelungească contractul cu FRF, iar, rând pe rând, Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat echipa națională, Răzvan Burleanu caută o nouă soluție.

Ioan Andone vine cu o propunere pentru FRF. Adrian Ursea, fostul antrenor al lui Nice, din Ligue 1, este favoritul fostului tehnician dinamovist. Acesta consideră că experiența acumulată într-un campionat puternic poate conta în evoluțiile viitoare ale naționalei.

Andone: „Nu o să vină nimeni care are contract”

"Intr-un top 3 eu îl vâd pe Piţurcă, Mutu şi Ursea. O să ziceţi că sunt nebun, dar eu chiar cred în omul ăsta. Are experienţă în străinătate şi l-am cunoscut şi este chiar un tip foarte inteligent! Foarte muncitor. 

Acum o să vină alţi să îmi zică că nu ştie campionatul din România, jucătorii... Păi ce e mare chestie? Că merge la câteva meciuri în ianuarie, se informează... că acum există orice pe internet etc şi se pune la curent cu tot! 

Nu e mare lucru. Eu chiar cred că el ar juca pentru rezultat, noi de asta avem nevoie acum! Normal că Dan Petrescu era cea mai bună variantă, acum asta este dacă a refuzat.

Nu o să vină nimeni care are contract. Degeaba sperăm şi la Gâlcă sau alţii care se află sub contract. Cât despre varianta Mutu este bună. Joacă în acelaşi stil ca Rădoi. A avut rezultate", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!