Un antrenor de pe lista FRF: "Am si eu SANSE? Va intreb, ca eu nu stiu!" Ce spune despre celelalte nume de pe lista

A fost campion in Romania cu doua echipe, dar acum e liber de contract. Se bucura de plecarea lui Piturca si isi evalueaza sansele de a-i lua locul.

Mircea Rednic glumeste pe seama posibilei sale numiri la echipa nationala.

"Mai sunt pe lista? Eu nu stiu, de aia intreb. Esti pe lista cand te suna cine trebuie? Eu sunt ardelean, imi vad de treaba mea. Asta e bine si nu e bine. Nu cred ca se va alege selectionerul in functie de relatii. Calificarea nu e realizata. Grecii o sa-si ia masuri, se joaca, sa nu tratam cu usurinta viitorul si sa ne lasam influentati de unul sau de altul. Ca selectioner ai responsabilitati foarte mari", a spus Rednic la Sport.ro.

Fostul antrenor de la Dinamo, Rapid, Petrolul sau Astra nu crede in varianta Contra, care nu are suficienta experienta la nivel inalt.

"Contra e tanar, e un risc. N-are experienta, are doi ani de cand antreneaza. Daca i se propune, clar ca nu trebuie sa refuze. Pentru el, ar fi o deschidere spre echipe mai bune. Ce sa mai discute cluburile? Si Olaroiu a luat bani. OK, face performanta acolo, dar astea nu se pun.

Si eu am fost in Arabia Saudita. Oli e sustinut. Golful e Golf. Acolo sunt bani. Rica Neaga a uitat sa dea mana cu Printul si mi-a dat toti strainii afara, e o lume ciudata. Cu Piturca, nationala nu avea un stil de joc asa cum isi dorea lumea. Noi suntem obisnuiti sa jucam, avem si jucatori care sa ne ajute", a mai comentat  Rednic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 27 februarie. 3.432 de noi cazuri în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies