FIFA, inca un esec de proportii! Filmul in care Forul International a bagat 27 de milioane de euro, un fiasco TOTAL

FIFA, inca un esec de proportii! Filmul in care Forul International a bagat 27 de milioane de euro, un fiasco TOTAL

Filmul in care FIFA a investit peste 27 de milioane de dolari, convingand actori celebri ca Gerard Depardieu si Tim Roth, se dovedeste a fi un fiasco de proportii cosmice.

Filmul "United Passions", pelicula care urmareste istoria si evolutia fotbalului si a FIFA de-a lungul a celor peste 100 de ani de existenta, a avut premiera in mai multe tari ale lumii, dar s-a dovedit a fi un fiasco total.

Forul International a investit peste 27 de milioane de euro intr-o pelicula care ii aduce pe marile ecrane pe Gerard Depardieu, Tim Roth si Sam Neill, iar mai marii de la Zurich se asteptau la castiguri considerabile.

Filmul a reusit pana acum, de la premiera, sa stranga insa doar 200 de mii de dolari din incasari la nivel mondial, doar 170 de spectatori platind bilete in Elvetia, la Festivalul de Film de la Zurich.

Elvetia a fost al saptelea stat in care filmul United Passions a avut premiera, dupa alte state importante precum Rusia, Portugalia si Franta.

Pe langa incasarile dezastruoase, filmul are o nota catastrofala si pe cel mai popular site de specialitate din lume - IMDb (Interned Movie Database). United Passions are o nota de 3,2 din 10, fiind considerat un esec nu doar din punct de vedere al incasarilor, ci si al prestatiei actorilor si a scenariului.

Suma investita de FIFA in acest film este aproximativ egala cu cea distribuita in programul de dezvoltare "Goal", program menit sa ajute la dezvoltarea fotbalului in tarile sarace ale lumii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies