Demiteri in masa la echipa nationala! Tot staff-ul condus de Pompiliu Popescu a fost dat afara! Care este motivul

Schimbari importante la echipa nationala cu mai putin de o luna inainte de Euro

UPDATE: Conform ProSport, neintelegerile dintre FRF si Pompiliu Popescu au aparut dupa ce conducerea Federatiei i-a propus un nou contract, unul pe o perioada determinata, tinand cont si de varsta medicului (65 de ani). Pompiliu Popescu a refuzat noile conditii.

UPDATE: Comisia medicala a Federatiei, condusa de Ionut Codorean, va propune un nou staff pentru echipa nationala. Decizia va fi luata saptamana viitoare, anunta DigiSport.


Federatia ia o masura radicala cu mai putin de o luna inainte de Euro.

Tot staff-ul medical, condus de Pompiliu Popescu, a fost dat afara, pe motiv ca "lucrurile nu se intamplau asa cum ar trebui intr-un staff profesionist", anunta Gazeta.

Pompiliu Popescu, medicul nationalei din 1987, maseurii Robert Popovici, Ghita Pacurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea si Bogdan Ionescu, dar si preparatorul fizic Marian Lupu au fost anuntati ca nu vor mai face parte din staff-ul echipei nationale.

Conform sursei citate, medicii spun ca li s-au propus contracte cu sume diminuate, dar oficialii FRF sustin ca medicii sunt platiti la zi, si si-au incasat si bonusurile de calificare la Euro. "In cazul lui Pompiliu Popescu, prima a fost de 90.000 de euro."

Citeste si:Pompiliu Popescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies