UEFA a spus 'NU', Sandu spune 'DA'! Ce mai trebuie sa faca Primaria ca sa avem meciuri de la CE 2020 la Bucuresti:

UEFA a spus 'NU', Sandu spune 'DA'! Ce mai trebuie sa faca Primaria ca sa avem meciuri de la CE 2020 la Bucuresti:

► 19:00 Reghe, in studioul Sport.ro. Ia-l la intrebari!

UEFA a dat un raspuns negativ legat de posibilitatea ca Arena Nationala sa poata gazdui meciuri de la CE 2020. Raportul a aratat ca nu se indeplinesc conditiile necesare.

"Nu e nicio problema cu Arena Nationala. Acest stadion nu are nicio restrictie de a organiza competitii de nivel european. Nu trebuie marita capacitatea, pentru ca se organizeaza meciuri la acest nivel inclusiv pe stadioane de 30.000 de locuri. Pe de alta parte, construidu-se in Parcul Sportiv National o sala de 12.000 de locuri, patinoar, o academie de tenis, automat in proiectele respective sunt prevazute si locuri de parcare. Aceste parcari se vor construi, deci nu trebuie facut nimic in plus la parcarile existente", a spus Sandu pentru Mediafax.

Reactia presedintelui de onoare al FRF vine in contextul in care la 20 mai 2013, Federatia a depus actele necesare pentru ca Romania sa organizeze meciuri de la CE 2020.

Competitia va avea loc in 13 orase europene, iar Dosarele de Candidatura vor fi depuse pana cel tarziu pe data de 25 aprilie 2014, adica peste o luna si patru zile.

Comitetul Executiv al UEFA, din care face parte si Mircea Sandu, va alege respectivele orase in septembrie anul acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies