Dezvaluiri incredibile: Dragomir a spus, cuvant cu cuvant, cum si-au facut planul Sandu si Popescu inainte de alegeri: "E aranjat totul"

Dezvaluiri incredibile: Dragomir a spus, cuvant cu cuvant, cum si-au facut planul Sandu si Popescu inainte de alegeri: "E aranjat totul"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Eliminat fara niciun avertisment din 'gasca' baietilor care au condus fotbalul romanesc in ultimii 20 de ani, Dumitru Dragomir a 'turnat' pe site-ul sau personal, oracoluldelabalcesti.ro, tot ce s-a vorbit in biroul lui Mircea Sandu inainte de alegerile FRF.

Conform dialogului reprodus de Dragomir, Sandu l-a avertizat pe Gica Popescu sa pregateasca un plan B, pentru situatia in care va fi arestat in Dosarul Transferurilor. Popescu nici n-a vrut sa auda de asa ceva.

Iata ce a scris Dumitru Dragomir pe site-ul personal. Textul este transcris integral de pe oracoluldelabalcesti.ro:

Cinci oameni importanti din fotbalul romanesc, pe care ii voi numi grupul “Chinta sparta”, s-au reunit in biroul lui Mircea Sandu, inainte de alegeri. Dezvaluirile sunt uluitoare: cum se folosesc banii din bugetul federatiei, influente politice si multe altele. Pana la urma, ca in argoul pocheristilor, „Chinta sparta” a avut asul grandat, adica fals!

Cu vreo luna inainte de alegerile FRF s-au intalnit “greii” fotbalului: Mircea Sandu, presedintele FRF, Adalbert Kassai, secretar general, Dumitru ”Meche” Mihalache, director general al FRF, Anghel Iordanescu, care acum nu stiu ce functie detine, dar are salariul cel mai mare din toata institutia, Gica Popescu, “candidatul cu sansele cele mai mari” si doi juristi neimportanti, ale caror nume nu le mai pomenesc aici.

Acestia s-au adunat pentru a pune la punct strategia prin care Gica Popescu sa ajunga presedinte al FRF. Iata discutia, reprodusa ca intr-o stenograma cu mici marje de eroare.

Mircea Sandu (catre secretara): Hai, draga, i-ai servit cu cafea? Mai asteptam pe cineva? Cheama-l si pe Gica, vezi ca e pe la Bela (Kassai, n.n.). Spuneti-le ca nu am prea mult la timp la dispozitie, pentru ca ma duc la spa, la Mogosoaia.

Vin si cei doi, cu zambetul pe fata si pusi pe sotii.

Mircea Sandu: “Trebuia sa-l invitati si pe Ilie Dumitrescu!”

Bela Kassai: “Ce treaba are el cu ce discutam noi aici?”

M.S.: Bai Gica, mi-a spus Banicioiu ca nu mai poate sa mearga cu tine prin alte judete, ca-l va lua in curand de la sport. Hai sa vedem ce am mai facut. Bela, ai aranjat totul la Brasov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie sa-i dam ceva lovele.

M.S.: Vorbeste cu Filimon (trezorierul FRF, n.n.) si sa avem tot ce ne trebuie, vezi sa nu lipseasca ceva. Gica, sa-ti faci un speech, vezi ca nu inteleg ei multe, dar trebuie sa-i cuceresti. Acesti presedinti a asociatiilor judetene sunt foarte importanti.

B.K.: Mai da-i in ma-sa, ca ii rezolva Goga. Nu te speria, Gica!

M.S.: Ce faci, le prezinti programul tau? Nu e rau, dar e cam subtire! Puiule, sa fii si tu pregatit sa iei cuvantul!
Anghel Iordanescu: Nu stiu daca pot veni, nu stiu daca ma lasa Gabi.

M.S: Bai, veniti toti, ca nu-i de glumit. Nu lasati totul pe Bela. Gica, eu zic ca e bine sa-si depuna dosarele inca unul sau doi pentru ca, fereasca Dumnezeu, nu se stie ce se intampla cu procesul vostru.

G.P.: Ce sa se intample, bre? Procurorul imi cere pedeapsa cu suspendare. Gata, s-a terminat, vedeti doar ca statutul FRF sa fie in regula cu suspendarea asta!

M.S.: Am consultat mai multi avocati si totul e-n ordine. Eu zic sa-si faca dosare si Bela Kassai, Iordanescu si Meche.
Dumitru Mihalache: Eu nu vreau, bre, dom presedinte, ca vin de la rugby si mai iese vreun scandal…

B.K.: Eu nu-mi depun dosarul, pentru ca am incredere ca Gica este deja presedinte.

M.S.: Ba, sunteti nebuni daca nu va luati nicio masura de precautie!

A.I.: Eu am discutat cu Gabi (Gabriel Oprea, n.n.) de mai multe ori, chiar si cu Gica, dar el zice ca nu.
G.P.: Daca isi mai depune cineva dosarul de participare, inseamna ca ma tradati si vreti sa ma trimiteti la puscarie. Nu vreau sa aud de asa ceva! Ce si cum ne-am inteles, asa va rog sa ramana. Toti sunteti in echipa mea, in conditiile pe care le-am stabilit.

M.S.: Bai, Gica, nu-i rau sa avem si planul doi.

G.P.: Fara planuri, dom presedinte. Am lucrat prea frumos ca sa pierdem.

M.S.: Da, ma, dar ar fi bine sa avem si un plan B.

G.P.: Am prea multe promisiuni, atat din partea politicului, cat si din judete.

M.S.: Da, dar se pot intampla multe.

B.K.: Se intampla pe dracu’!

A.I.: Nu-l bate nimeni pe Gica, mai ales ca am vorbit si cu Gabi, si m-a asigurat ca totul este OK.

M.S.: Bine, ba, nu vreti, nu vreti! Dar un plan B ar fi trebuit sa existe.

G.P.: Va repet: cine-si depune dosarul, nu mai este in echipa cu mine! Eu voi concura singur impotriva moldovenilor si toata lumea de aici, din judete si oamenii politici mi-au promis ca ma sprijina si sunt siguri ca voi fi presedintele FRF.

M.S.: Bine, bai, treaba voastra! Hai, ca ma duc la sala! Puteti ramane aici sa mai discutati, si-mi spuneti si mie maine ce-ati mai rezolvat!

Vom continua cu dezvaluiri despre acest subiect! Pana atunci, sa auzim numai de bine!

Dumitru DRAGOMIR
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies