Cum imparte Mircea Sandu TROFEELE Romaniei in 2014 intre Steaua si Dinamo! Transformarea Ligii I anuntata pentru urmatoarele sezoane

Cum imparte Mircea Sandu TROFEELE Romaniei in 2014 intre Steaua si Dinamo! Transformarea Ligii I anuntata pentru urmatoarele sezoane

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Dinamo si Steaua isi impart trofeele in aceste sezon, crede Mircea Sandu in direct la Sport.ro.  "Imi doresc sa vad o supercupa intre Dinamo si Steaua", a spus Nasul.

El a vorbit si despre situatia licentierilor din Liga I, chiar daca nu a fost contactat niciodata de noua conducere. Sandu crede ca procesul de licentiere nu trebuie modificat, deoarece echipele au investit mult mai mult in infrastructura de cand au fost introduse aceste reguli.

"Procesul de licentiere este facut in conformitate cu FIFA si UEFA. Scopul lui este de a proteja toti angajatii. Pe langa partea financiara, este si latura care tine de grupele de copii si juniori. Este un lucru util, faptul ca se aplica acest cod. S-au modernizat stadioanele, au aparut scaune, instalatii", a spus Sandu.

El crede ca numarul echipelor din Liga I este mult prea mare si acesta este si motivul pentru care cluburile au probleme cu banii.

"La noi de multi ani este nevoie de un alt sistem competitional. Nu e chiar asa. Au disparut foarte multe echipe din ligile inferioare. In Liga I nu exista conditii pentru mai mult de 12 echipe. Din punctul meu de vedere, 18 echipe nu ne dau niciun fel de satisfactie. Economic vorbind, este greu sa platesti atatia jucatori la nivelul primei divizii", a mai spus Sandu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies