UEFA a deschis o ancheta pentru incidentul care a intrerupt Irlanda de Nord - Romania! Ce s-a intamplat cu fotograful lovit de o petarda

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iunie 2015, 18:32

	UEFA a deschis o ancheta pentru incidentul care a intrerupt Irlanda de Nord - Romania! Ce s-a intamplat cu fotograful lovit de o petarda

Un fotograf a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit de o petarda aruncata din tribune in timpul partidei dintre Romania si Irlanda de Nord.

UEFA a deschis o ancheta, iar Federatia nord-irlandeza risca sa fie sanctionata in urma incidentului care a intrerupt pentru doua minute partida Romaniei de la Belfast.

Fotograful Darren Kidd a fost lovit in cap de o petarda aruncata din tribune si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Dupa meci, fotograful a postat un mesaj pe Twitter in care ii acuza pe suporterii irlandezi pentru incident. In replica, pe Twitter a aparut un filmulet si mai multe capturi in care se vede ca petarda a fost aruncata din zona ocupata de suporterii romani.

"Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu as fi indepartat la timp acea petarda de gatul meu", a scris pe Twitter Darren Kidd. Fotograful nu s-a ales cu rani grave, ci doar cu o sperietura pe care o s-o tina minte toata viata.

Federatia nord-irlandeza se teme ca incidentul sa nu se lase cu sanctiuni prea dure. Polonezii au fost amendati anul trecut cu 25.000 de euro pentru torte pe stadion la un meci din preliminariile Euro 2016.

"Sper sa nu primim o amenda prea mare, mai ales ca este primul incident de acest gen.", a spus presedintele Federatiei, Jim Shaw, pentru BBC.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies