Albanezii de la Bucuresti au urmarit meciul impreuna cu ambasadorul lor in Romania: "Sadiku, pentru noi, e ca Hagi" | VIDEO

Sadiku e iubit de albanezi cum e Hagi in Romania! Albanezii din Romania au facut noapte alba dupa victoria istorica in fata nationalei lui "Tata Puiu".

Ambasadorul Albaniei in Romania a vazut meciul alaturi de 50 de albanezi pe o terasa din Bucuresti. Romanii si albanezii s-au avut ca fratii - toata lumea si-a amintit de Hagi si Generatia de Aur a Romaniei.

"Mi-a placut Hagi foarte mult, eram fan cand juca. Nu vad un Hagi la echipa nationala a Romaniei acum, nu vad un jucator care sa imi ramana in memorie. Baiatul asta care a dat gol acum, Sadiku, e un fel de Hagi pentru noi", a spus Ilir Tepelena, ambasadorul Albaniei in Romania.

Albanezii din Romania s-ar fi bucurat si daca Stanciu si Alibec castigau meciul.

"Ma simt foarte bine in Romania si iubesc tara asta mai mult decat o iubesc romanii", a spus un albanez, arbitru in liga a patra din Romania.

"Imi pare rau pentru Romania, ca sunt de 4 ani aici", a spus si o suportera stabilita la noi.

La Craiova, albanezii s-au impartit in doua tabere. Studentii veniti din Albania au tinut cu ai lor! Au fost si albanezi care au imbracat tricoul Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies