TOT NOI?! Maghiarii vor sa mearga la FIFA, pentru ca 'au fost abuzati' in Romania! Scenariul incredibil dupa PRAPADUL vecinilor din vest:

Duminica 08 Septembrie 2013, 09:54

	TOT NOI?! Maghiarii vor sa mearga la FIFA, pentru ca 'au fost abuzati' in Romania! Scenariul incredibil dupa PRAPADUL vecinilor din vest:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Lupta pentru calificarea la Mondial incepe sa fie tot mai murdara. Daca pentru a ne intimida, maghiarii s-au tinut de scandari de tot felul la meciul din tur, fara spectatori, acum au venit sa faca ravagii in Romania.

S-a lasat cu arestari, cu batai si mult alcool. Distrugerile din tara noastra cauzate de vecinii din vest, ii determina tot pe ei sa mearga la FIFA si sa ne reclame!

Turcii sunt in garda dupa incidentele de la Bucuresti, mai ales dupa cele care au avut loc in stadion si vor sa-si puna la adapost fanii, legat de meciul de marti, de pe national arena. Presa turca scrie despre ce s-a intamplat in Romania la venirea fanilor maghiari si avertizeaza ca incidentele s-ar putea repeta.

Pana la urma, Romania va juca in fata unui stadion plin cu turcii, are prima sansa la calificare, iar ungurii par, cel putin pentru moment, cu sanse mai mici la baraj decat avem noi.

ProSport scrie ca Federatia din Ungaria simte ca fanii sai au fost abuzati in Romania, motiv pentru care ar pregati un dosar complet ce urmeaza a fi trimis la FIFA.

Cum ti se pare masura? E corecta, au dreptate maghiarii?

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT