VIDEO EXCLUSIV "Te transferi la vreo echipă ca jucător?" Marius Lăcătuș a oferit cel mai tare răspuns!

Marius Lacatus Gica Hagi meciul de adio al Generatiei de Aur Real Oviedo Romania Nationala Marius Lăcătuș / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:40
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:14

Generația de Aur - World Stars s-a terminat 3-2.

Marius Lăcătuș, fost internațional român, a participat la meciul de retragere al "Generației de Aur", un eveniment care a adunat peste 50.000 de spectatori pe Arena Națională.

Într-o atmosferă vibrantă și plină de nostalgie, Lăcătuș a fost întrebat, într-o notă de amuzament, dacă se va transfera la vreo echipă să joace din nou ca jucător. "Fiara" a răspuns că așteaptă oferte și că ar putea merge la Real Oviedo, subliniind conexiunea sa specială cu echipa spaniolă.

  • Marius Lăcătuș, Gică Mihali, Ștefan Preda / Foto - Gabriel Chirea

"(Te transferi ca jucător la vreo echipă?) Chiar mă gândeam, aștept oferte. Poate la Oviedo(n.r Real Oviedo), merg până de relevion în Spania, va fi foarte frumos, nu i-am uitat și nici ei pe mine", a declarat Marius Lăcătuș la Pro TV.

Cum au arătat echipele de start

  • Generația de Aur: Prunea - Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu - Sabău, Lupescu, Popescu, Dumitrescu - Răducioiu, Hagi
  • World Stars: Dida - Maicon, Panucci, Djukic, Candela - Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo - Stoichkov, Nuno Gomes

Cariera lui Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș a avut o carieră impresionantă la nivel de club și internațional. "Fiara" a jucat pentru echipe notabile și a lăsat o amprentă puternică asupra fotbalului românesc și internațional. În cele 19 sezoane jucate, fostul atacant și-a trecut în cont:

  • FCM Brașov: 45 apariții, cici goluri
  • Steaua București: 200 apariții, 80 goluri (1983-89, 157 apariții, 60 goluri (1993-2000)
  • Fiorentina: 21 apariții, trei goluri
  • Real Oviedo: 51 apariții, șapte goluri
  • Progresul București: 12 apariții
  • Naționala României: 84 de selecții, 13 goluri între anii 1984 și 1998

Meciul de retragere al "Generației de Aur" a fost un eveniment plin de emoții și amintiri, unde au fost reflectate carierele glorioase ale unor fotbaliști care au scris istorie pentru România. Deși vârsta și timpul și-au spus cuvântul, entuziasmul și spiritul competitiv al jucătorilor au rămas intacte și au adus bucurie și nostalgie fanilor prezenți pe "Arena Națională".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!