VIDEO EXCLUSIV Dorinel Munteanu: ”Am intrat în istorie și vom rămâne în istorie!”

Dorinel Munteanu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:37
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:36

Generația de Aur - World Stars, LIVE TEXT - AICI.

Foștii internaționali români au organizat sâmbătă, 25 mai, meciul de adio al Generației de Aur, în care s-au duelat cu legende din fotbalul internațional.Generația de Aur - World Stars, LIVE TEXT - AICI.

Dorinel Munteanu: ”Am intrat în istorie și vom rămâne în istorie!”

Dorinel Munteanu a avut o intervenție în direct la Pro TV în timpul meciului Generației de Aur în care a evidențiat cât de frumoasă a fost atmosfera pe cel mai mare stadion al țării.

”Eu cred că am vrut să demonstrăm că încă mai putem și la vârsta noastră. Atmosfera? Foarte frumoasă. Nu mă așteptam la așa ceva. Acele momente nu vor fi uitate de nicio generație.

Chiar generația de vârsta noastră, mai tânără și acum și mai tânără! Am intrat în istorie și vom rămâne în istorie. Sper ca naționala noastră la EURO să obțină ce am obținut noi la Mondial”, a spus Dorinel Munteanu la Pro TV.

Generația de Aur - World Stars, înainte de meciul direct

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!