Surpriza pentru jucatorii Romaniei la ultimul antrenament inaintea amicalului cu Georgia! Cu cine s-au trezit pe teren

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

 

Tata Puiu n-a mai dat pe acasa, asa ca au venit copiii lui la antrenamentul nationalei. Romania s-a antrenat cu mingea oficiala de la Euro.

Alex si Andrei, cei mai mici copii ai lui tata Puiu, i-au facut o surpriza selectionerului si au venit la antrenamentul nationalei. Alex Iordanescu i-a aratat lui Sapunaru ce a invatat la juniorii Stelei. N-au fost singurii copii prezenti la antrenament.

Copiii au facut baie fara sa vrea la antrenamentul nationalei. Au urcat in tribuna si l-au admirat pe noul numar 10 al Romaniei, Stanciu.

Accidentat cu Ucraina, capitanul Chiriches s-a antrenat separat. Fotbalistii nationalei se pregatesc deja cu mingea oficiala de la Euro.

Cu o saptamana inaintea debutului din Franta, Romania joaca impotriva Georgiei pe National Arena. 

"Ii doresc succes Romaniei la Euro, ii va fi greu Romaniei la meciul de deschidere de la Euro dar are sansa sa. De iesit din grupe este relativ destul de usor, e suficient sa iei 4 pct si romania are posibilitatea sa castige meciurile cu elvetia si albania si are sansa sa", spune Weiss, selectionerul Georgiei.

Citeste si:RomaniaGeorgia
VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies