Mircea Rednic Dinamo Nationala Nationala

Surpriză din partea lui Mircea Rednic. Pe cine ar fi văzut pe banca naționalei 

Mircea Rednic era perceput de mulți oameni din fotbalul românesc drept posibil selecționer, însă antrenorul lui Dinamo vine cu o versiune interesantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 15:30
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 15:58

FRF caută selecționer după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu FRF, iar Gică Hagi a declinat propunerea lui Răzvan Burleanu de a trece pe banca triclorilor. 

Șeful FRF s-a deplasat și la Salonic pentru a vorbi cu Răzvan Lucescu, însă nu a reușit să-l convingă pe tehnicianul lui PAOK. Mircea Rednic, unul dintre cei mai experimentați antrenori români, consideră că cel mai potrivit ar fi fost tot Mirel Rădoi, tehnician care a format un nucleu la prima reprezentativă.

Mircea Rednic: "Ideal ar fi fost ca Rădoi să continue"

"Eu cred că s-a format un grup şi cu mai multă răbdare, să nu facă prea multe schimbări, s-ar putea reuşi. Ideal ar fi fost ca Rădoi să continue, pentru că în ultimele meciuri echipa naţională a arătat chiar bine. Mi se pare normal ca Federaţia să aibă tot felul de discuţii şi întâlniri.

Au timp la dispoziţie, nu are rost să se grăbească, să pună un antrenor doar de dragul de a-l pune. Echipa naţională trebuie să aibă rezultate, pentru că nu am mai avut de mult timp. Nu e greu să găseşti un selecţioner", a declarat Mircea Rednic, într-o conferință de presă. 

Naționala României a terminat Grupa J a preliminariilor pe locul 3, după Germania și Macedonia de Nord. Nemții merg la CM din Qatar, în timp ce macedonenii au acces în baraj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!