VIDEO EXCLUSIV Stoichiță dă de pământ cu Dobre: ”Dacă am ajuns să discutăm despre el, atunci e rău de tot. Nu a convins!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 13:15

Directorul tehnic al FRF a lămurit ”cazul Dobre” de la echipa națională, după ce fotbalistul lui Dijon nu a fost convocat de Edward Iordănescu.

Invitat în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de pe PRO ARENA, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a explicat motivele pentru care Alex Dobre (23 de ani), după un sezon foarte bun făcut în Franța la Dijon, nu a fost convocat de Edward Iordănescu pentru meciurile din Liga Națiunilor.

”Este hotărârea selecționerului. Eu nu știam de declarațiile lui Dobre, mai puțin mă interesează ce spun unul și altul, mai mult mă interesează ce fac pe teren. 

Dacă Edi a considerat că nu face parte din acest grup de jucători, atunci este foarte clar. Părerea selecționerului este cea mai importantă. Sper ca după cele patru meciuri să ne demonstreze că a ales cel mai bine. 

Dobre a jucat la celelalte nivele ale naționalei (n.r. - la tineret, la Jocurile Olimpice de anul trecut) și nu a rupt gura târgului, nu a convins. La Edi Iordănescu nu este vorba de orgoliu. Este o chestie de echilibru asupra alegerilor pe care le face. Dacă am ajuns să discutăm despre Alex Dobre ca un caz național atunci e rău de tot”, a punctat Stoichiță la PRO ARENA.

Dobre a fost desemnat jucătorul sezonului la Dijon

În acest sezon, Dobre a jucat 31 de meciuri pentru Dijon. A marcat 9 goluri și a dat 4 pase decisive. În plus, a fost desemnat jucătorul sezonului la echipa franceză din Ligue 2.

În luna martie, într-un interviu pentru sport.ro, mijlocașul ofensiv declara: ”Nu înțeleg de ce nu sunt chemat la națională! Sunt invizibil, acum îl înțeleg mult mai bine pe Ștefan Radu”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!