Singurul jucator din nationala lui Radoi care se uita in gol la telefon: "Pe mine nu ma suna nimeni! Ma intorc la echipa mea!" Ce spune despre o revenire in Liga 1

Singurul jucator din nationala lui Radoi care se uita in gol la telefon: "Pe mine nu ma suna nimeni! Ma intorc la echipa mea!" Ce spune despre o revenire in Liga 1

A fost unul dintre jucatorii care au reusit un EURO foarte bun in Italia, insa nu are nicio oferta.

Andrei Ivan spune ca nu a primit nicio oferta pana in acest moment si nici nu a fost contactat pentru a se discuta cu el. Ivan refuza din start posibilitatea de a reveni in Liga 1 si se va intoarce la Krasnodar, club de care apartine.

"Pe mine nu ma suna nimeni. Trebuie sa ma intorc la Krasnodar, trebuie sa o fac cat mai bine acolo, sa joc. Inca nu e nimic stabilit, momentan nu am nicio oferta de a pleca si trebuie sa ma intorc la Krasnodar. Nu e nimic adevarat ca as reveni la Craiova. Vreau sa o fac cat mai bine afara si sa prind un club bun",
a declarat Ivan pentru ProSport.

 

Oferte din Spania si Franta?

 

Andrei Ivan a fost titular in 3 din cele 4 meciuri jucate de Romania U21 la EURO. Ivan a jucat in meciurile cu Croatia, Anglia si Germania, insa nu a sclipit ca Puscas.

Despre s-a scris ca ar fi in vizorul unor cluburi Montpellier (Franta) sau Getafe (Spania). Rusii de la Krasnodar sunt pregatiti pentru orice varianta. In cazul in care jucatorul va primi o oferta clara, pretul este de 4 milioane de euro. Krasnodar nu mai vrea sa-l imprumute.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 600 de răniți. Imagini terifiante
BRAT