Singurul fotbalist din nationala mare care ar trebui luat de Radoi la Jocurile Olimpice! VOT COVARSITOR al fanilor pe www.sport.ro! 70% au votat pentru el

Singurul fotbalist din nationala mare care ar trebui luat de Radoi la Jocurile Olimpice! VOT COVARSITOR al fanilor pe www.sport.ro! 70% au votat pentru el

Romania U21 a reusit sa obtina prima calificare la Jocurile Olimpice dupa mai bine de jumatate de secol. Nationala va evolua anul viitor la Tokyo!

Romania va juca fotbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020! Nationala lui Mirel Radoi a obtinut prima calificare la JO de vara dupa mai bine de jumatate de secol de asteptare. Pentru Jocurile Olimpice, regulile se schimba usor, iar criteriul de eligibilitate va creste de la 21 la 23 de ani! De asemenea, selectionerul Mirel Radoi va putea convoca trei fotbalisti trecuti de 23 de ani, considerati "seniori".

Razvan Marin, singurul fotbalist de la nationala mare care ar trebui luat la JO


www.sport.ro a propus un sondaj suporterilor nationalei. Intrebarea a fost: Ce jucator din nationala mare ar putea juca in actuala reprezentativa U21? Aproximativ 14.000 de fani au votat!

Suporterii nationalei considera ca Razvan Marin ar trebui sa faca parte din lotul pentru Jocurile Olimpice, el primind un vot covarsitor de incredere. Marin a primit aproximativ 70% din voturi! El a primit 9.534 voturi, in timp ce Nicusor Stanciu, al doilea clasat, a primit doar 1.064 voturi!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. Israelul intensifică raidurile aeriene şi combate revoltele interne
BRAT
Modifică setările cookies