Singura parte amuzanta a deplasarii ultrasilor maghiari la Bucuresti! Ce au descoperit politistii in trenul venit din Ungaria:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 17:58

	Singura parte amuzanta a deplasarii ultrasilor maghiari la Bucuresti! Ce au descoperit politistii in trenul venit din Ungaria:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Veszprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Deplasarea suporterilor maghiari la Bucuresti a provocat un haos de nedescris in Bucuresti.

Fortele de ordine au fost luate prin surprindere in momentul in care cei 1000 de ultrasi furiosi au coborat din trenul pus la dispozitie de federatie.

Dupa cateva minute in care maghiarii au aruncat cu tot ce le-a picat prin maini, iar jandarmii romani au imprastiat gaze lacrimogene, in urma scandalului a ramas un peisaj ca dupa razboi.

Sticle sparte si mese rupte pe jos, iar in aer un miros intepator pe care l-au simtit toti cei care se aflau in acel moment in Gara de Nord.

Garnitura de tren cu care au venit maghiarii se incadra perfect in peisaj.

Politistii au gasit, pe culoare si in compartimente, sute de sticle goale, dar, in mod surprinzator, si cativa suporteri maghiari rapusi de litrii de alcool consumati pe drum. Acestia nu au putut fi treziti, si, cel mai probabil, vor pierde meciul pentru care au facut deplasarea la Bucuresti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT