Live Blog

DAUM un vot pentru selectioner!

Opozitia depune contestatie la numirea lui Daum: "Nu poti sa ii dai 100.000 de euro pe luna unui strain" Cum a reactionat Daum cand a aflat de boicot

Autor: Sport.ro
Joi 07 Iulie 2016, 21:21

Astazi are loc sedinta Comitetului Executiv, in care se va alege noul selectioner al echipei nationale

21:17 07 Jul
Membrii care nu au votat azi vor depune contestatie la aprobarea lui Daum

Abia a fost numit ca se pregateste deja sa plece. Daum are zilele numarate, anunta Gigi Becali. Opozitia care a incercat sa boicoteze adunarea generala de azi, in care a fost aprobata numirea lui Daum ca selectioner, va depune contestatie, a anuntat Gigi Becali in direct la Sport.ro:

"Pana acum am avut un presedinte care dicta, votau toti ca sclavii, ce spune Mircea Sandu. Eu le-am cerut sa voteze cum le cere constiinta. Sa dai 1 milion si 100 de mii de euro unui antrenor strain mi se pare anormal. Mi se pare gresit ca domnul Burleanu sa cheme membrii CEx la ei si sa le spuna ce sa voteze. Il plangem pe Mircea Sandu acum, copilul asta e mai obraznic de 100 de ori. El nu a anuntat pe nimeni care sa dea membrilor CEx de aceasta adunare. El s-a dus, a negociat el 1 milion 100, si cu asta basta. A pus lumea in fata faptului implinit.

Daum are un CV impresionant, dar vizavi de caracterul lui nu mi-a placut niciodata, nu imi place sa vorbesc despre drogangii si prostituati. Un om care face asa ceva nu se schimba niciodata. Poate ne duce la Mondial dar poate ne duceau si Zenga sau Burleanu, de unde stii.

Vine un copil cu ochelari care zice stati ca fac ce vreau cu banii vostri. O sa depunem contestatie ca nu a avut cvorum, au fost 7 voturi si aveau nevoie de 8. Problema nu e ca este strain, sa puna pe cine vor ca nu conduc eu, problema e salariul in primul rand, si ca nu s-a consultat cu noi.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

20:22 07 Jul
Cum a reactionat Daum la incercarea de boicot a membrilor CEx

"E democratie, fiecare poate sa isi exprime pararea. Am vazut ca unele scaune erau goale, dar si asta tine de democratie. Am fost primit bine si astazi am renuntat cu placere la renuntarea comentarii semifinalei in care joaca Germania.", a spus Daum.

19:58 07 Jul
19:53 07 Jul
Mesajul lui Daum pentru romani

19:33 07 Jul

19:05 07 Jul

BREAKING NEWS: Daum a fost aprobat!

Mesajul postat pe site-ul oficial FRF: "Propunerea Administratiei FRF pentru postul de selectioner al Romaniei a fost aprobata de Comitetul Executiv. Christoph Daum, 62 de ani, este noul antrenor al echipei nationale!"

Intre timp, Daum era pe terasa, asteptand decizia finala :)

18:38 07 Jul

ULTIMA ORA | Daum trece la limita

In acest moment, la sedinta CEx sunt 8 membri, dintre care unul fara drept de vot. Auras Brasoveanu, reprezentant al Ligii a II-a, are o condamnare si nu poate vota.

Astfel, 7 membri au votat pentru numirea lui Daum.

In cazul in care doar 50% voturi sunt pentru, cum se intampla acum, Razvan Burleanu se poate folosi de dreptul de veto pentru a adopta o decizie.

18:19 07 Jul

Situatie unica la FRF. Sapte membri ai CEx lipsesc de la votul de investitura a lui Christoph Daum.

In total, Comitetul Executiv al FRF are 14 membri, cu tot cu presedintele Burleanu. 

Pentru ca votul sa treaca, e nevoie de jumatate plus unu din voturi.

Jurnalistilor nu le este permis sa intre in Federatie.

18:01 07 Jul
Daum, felicitat de numele grele din fotbalul german

Federatia Romana de Fotbal il va prezenta astazi pe Daum ca noul selectioner al Romaniei. Acesta ii va succede lui Anghel Iordanescu si va avea un salariu de 500.000 de euro pe an, si o prima de calificare la Mondial de 1 milion de euro.

Daum a fost felicitat de actualul selectioner al Germaniei, Jurgen Low, de legendarul Ottmar Hitzfeld si de antrenorul USA, Jurgen Klinsmann, pentru numirea in functia de selectioner al Romaniei.

CLICK AICI pentru declaratiile celor 3.

16:01 07 Jul
Boicot la Comitetul Executiv?

Situatie tensionata inaintea Comitetului Executiv de astazi in care ar urma sa fie votata numirea lui Christoph Daum in postul de selectioner al Romaniei.

Dintre cei 14 oficiali din Comitetul Executiv, 7 se gandesc sa nu se prezinte, incercand sa boicoteze votul lui Daum. Argaseala, Prunea, Gino Iorgulescu, Emil Hulubei, Vassaras, Stefan Stana si Auras Brasoveanu (care nu are drept de vot) sunt numele care iau in calcul sa nu vina astazi la CEx, nemultumiti ca nu au fost consultati in privinta viitorului selectioner.

Pentru ca votul sa nu poata fi validat e nevoie insa de o absenta de 7+1 din numarul total al oficialilor.

13:02 07 Jul

FRF alege astazi noul selectioner, care va avea ca misiune calificarea Romaniei la Mondial, dupa o pauza de 20 de ani.

Christoph Daum este propunerea lui Burleanu, iar varianta va fi supusa la vot. Din cei 14 membri, doar 4 vor sa voteze impotriva, asa ca Daum este in proportie de 99% succesorul lui Anghel Iordanescu pe banca Romaniei.

Prunea, Hulubei, Argaseala si Gino Iorgulescu sunt cei patru membri ai CEx care nu il vor pe Daum la nationala.

Anuntul oficial va fi facut la Stirile din SPORT de la ProTV, ora 20:00.

Citeste si / Dorinel Munteanu: "As accepta sa fiu secundul lui Daum la nationala"

Citeste si / Cine este Christoph Daum, viitorul selectioner al Romaniei! Nemtii l-au ales sa revolutioneze nationala in 2000, dar un scandal cu cocaina si prostituate i-a schimbat cariera

Citeste siBild a anuntat ce salariu va avea Christoph Daum la nationala Romaniei

Citeste si / Dan Petrescu: "Aveam romani mai buni ca Daum"

Citeste si / Prunea vrea sa boicoteze votul din aceasta seara

Iohannis, la Forumul Economic Franco-Român: Pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare
BRAT
Modifică setările cookies